• Свеж
Велигденски Торби Со Врвки Од Морков, Торба За Подароци Од Велигденски Кадифе,Кеси Со Кадифени Врвки,Торби За Подароци Во Облик На Ткаенина Во Форма На Морков За Пр?
zoom_in

Велигденски Торби Со Врвки Од Морков, Торба За Подароци Од Велигденски Кадифе,Кеси Со Кадифени Врвки,Торби За Подароци Во Облик На Ткаенина Во

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Qév-q Ткаенина Со висок Степен Quester Кадифена торба за Подароци е изработена од висококвалитетна ткаенина, убава и издржлива и може да се користи за складирање и повторна употреба Јажето може да се користи за украсување на вазна. Qézj широк Спектар На Примена●Кадифена Торба За Подароци Велигден е погоден За Божиќ, Денот На Благодарноста и други празници и може да се користи за камини, дрвја, скали, огради итн. Може да се наполни со закуски, мали подароци, шишиња со желби итн. Е-пошта- Со симпатична форма, тоа може да ви донесе добро расположение секој ден. Ова е одличен предмет за украсување на домот. Qévlight light И Portable ® Кадифената Кеса За Велигден е мала и лесна, што го олеснува држењето во рака и може да се чува во просторијата, или да се носи на училиште или да патува. Ставете го во торбата и однесете го насекаде. Qéxferfect Подарок за Пријателите Quelvet Торба за Чување комплет може да биде надарен на вашите семејства, пријатели, или најблиски На Ноќта на Вештерките, Божиќ, Карневал, роденден, И Денот На Таткото. Опис : комплетот Торби За Подароци За Велигденски Кадифе е изработен од висококвалитетна ткаенина, убава и издржлива и може да се користи за складирање и повторна употреба. Јажето може да се користи за украсување на вазна. Можете да го дадете на вашите семејства, пријатели или други најблиски На Ноќта на Вештерките, Божиќ, Карневал, родендени и Денот на Таткото.

Product name:
Easter Velvet Gift Bag
Material :
Velvet cloth
Size:
about 12 * 20CM/4.7 * 7.9INCH
Quantity:
10 Pieces/20 Pieces/30 Pieces
Packing List:
Easter Velvet Gift Bag* 10 Pieces/20 Pieces/30 Pieces:
Note:
Due to different lighting and screen settings, item colors may vary slightly from the pictures.:
Due to the difference in manual measurement, please allow a 1-2cm difference in size. :

Поврзани производи..