• Свеж
Лента за трепки, 5 парчиња лента за продолжување на трепките 5 ролни ткаенини за продолжение на трепкање, не ткаени ткаенини за калемење за очи, алатки за продолжува?
zoom_in

Лента за трепки, 5 парчиња лента за продолжување на трепките 5 ролни ткаенини за продолжение на трепкање, не ткаени ткаенини за калемење за

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Под подлогата за очила за продолжување на окото : Површината на лентата е мека, удобна и дише, безбедна за употреба Се користи за калемење на изолација или кревање на очниот капак. Умерена адхезија на лента, ефикасно намалување на непријатноста, безбедна за кутикулата на кожата. Влошки за очи за екстензии на трепките : мека и удобна, леплива лента е мека и удобна, лесна за употреба. Постојат 2 различни големини на располагање, можете да изберете според вашите потреби. Факултативна ширина : Прибл. 1,25 см / 0,5in, 2,5 см / 1in. Лента за продолжување на трепките : Се користи за одвојување на горните и долните трепки при калемење на трепките. Ве молиме, чистење на деловите на кои им е потребно лепило пред употреба, продолжете со чистење, што ќе биде полесно да се залепи. Совршено за продолжување на трепките, шминка за убавина одлично за поединци, студија за козметика, салони за шминка, итн. Професионална лента за трепки : 1. Земете лепило од 2,5-3 см за да ги покриете трепките под опашката за очи. Земете 2,5-3см лепила лента за да ги покриете трепките под главата на окото. Земете 2,5-3см лепила лента за да ги покриете трепките под опашката на окото за повторно да ги заштити очите. ЛИСКИ ЛАПА ЗА ИСПИТУВАЕ НА ТЕАРНИЦИ : Овие лажни лепила за лепило за трепки неткаени ленти се погодни за продолжување на трепките, заштита на кожата, градинарски веѓи, салон за шминка, студио за козметика и домашна употреба, можете да ги споделите и со пријателите и семејствата. Совршено за DIY екстензии на трепките дома или професионални салони за нокти, го олеснуваат и удобно да ги проширите трепките. Под подлогата за очила за продолжување на окото : Површината на лентата е мека, удобна и дише, безбедна за употреба. Се користи за калемење на изолација или кревање на очниот капак. Умерена адхезија на лента, ефикасно намалување на непријатноста, безбедна за кутикулата на кожата. Влошки за очи за екстензии на трепките : мека и удобна, леплива лента е мека и удобна, лесна за употреба. Постојат 2 различни големини на располагање, можете да изберете според вашите потреби. Факултативна ширина : Прибл. 1,25 см / 0,5in, 2,5 см / 1in. Лента за продолжување на трепките : Се користи за одвојување на горните и долните трепки при калемење на трепките. Ве молиме, чистење на деловите на кои им е потребно лепило пред употреба, продолжете со чистење, што ќе биде полесно да се залепи. Совршено за продолжување на трепките, шминка за убавина одлично за поединци, студија за козметика, салони за шминка, итн. Професионална лента за трепки : 1. Земете лепило од 2,5-3 см за да ги покриете трепките под опашката за очи. Земете 2,5-3см лепила лента за да ги покриете трепките под главата на окото.

Condition:
100% Brand New 
Item Type:
Eyelash Extension Tape
Material:
Non-Woven Fabric 
Optional Width:
Approx. 1.25cm / 0.5in, 2.5cm / 1in
Purpose:
Used to separate upper and lower eyelashes when grafting eyelashes
Warm Tips:
Please cleaning the parts that need adhesive before use, keep cleaning, which will be easier to stick.
Usage:
1. Take 2.5-3cm adhesive tape to cover the eyelashes under the eye tail.:
2. Take 2.5-3cm adhesive tape to cover the eyelashes under the eye head.:
3. Take 2.5-3cm adhesive tape to cover the eyelashes under the eye tail to protects the eyes again. :
Package List:
5 x Tape :

Поврзани производи..