• Свеж
SZRMCC SDI CASTER CABLE 12G 6G 6G HD SDI десен агол BNC Surge OvervoLTAGE CORCUIT CORCUIT Изолатор Видео кабел за црвен KOMODO ARRI ALEXA SONY (Црвен-ел од 20см)
zoom_in

SZRMCC SDI CASTER CABLE 12G 6G 6G HD SDI десен агол BNC Surge OvervoLTAGE CORCUIT CORCUIT Изолатор Видео кабел за црвен KOMODO ARRI ALEXA

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Ова е LV-61 S на Canare на LV-61 S 12 G 75 OHM BNC Coaxial SDI SDI SDI пренасочен заштитник на колото на колото, изолатор, видео кабел, поддршка 12 G-SDI, 6 G-SDI, 3 G-SDI и HD-SDI видео формати Вградено анти-навод за заштита од анти-струја, погодно за заштита на излези и влезови на уреди SDI и влезови од закани за прекумерна моќност и висок напон на напон. Спречете ги овие порази на влегување во уреди и уништување на камера, монитор, конвертори на CATV, ТВ комплети, VCR, итн. Совршени за работа за камера Arri Alexa, црвена комодо камера, камера Sony-Canon, Black Magic Design, Black Magic Hyperdeck Shuttle, Red One, Atomos Монитори, CATV систем, HD-SDI видео камера, HD камери и HD DVR/монитори, уреди за емитување, уреди за видео надзор и многу други панели. На десниот агол има 1/4 завртки BNC Femaleенски конектор, кој може да се монтира на додатоците за фотоапаратот, поудобно е за снимање. Боја : црвена; Приклучок A : Прасен агол BNC машки конектор; Приклучок Б : Десен агол BNC Femaleенски конектор. Должина на кабелот : 20см/7,8inch (можеме да прилагодиме со друга должина, ве молиме контактирајте не ако ви треба). Ова е LV-61 S на Canare на LV-61 S 12 G 75 OHM BNC Coaxial SDI SDI SDI пренасочен заштитник на колото на колото, изолатор, видео кабел, поддршка 12 G-SDI, 6 G-SDI, 3 G-SDI и HD-SDI видео формати. Вградено анти-навод за заштита од анти-струја, погодно за заштита на излези и влезови на уреди SDI и влезови од закани за прекумерна моќност и висок напон на напон. Спречете ги овие порази на влегување во уреди и уништување на камера, монитор, конвертори на CATV, ТВ комплети, VCR, итн. Совршени за работа за камера Arri Alexa, црвена комодо камера, камера Sony-Canon, Black Magic Design, Black Magic Hyperdeck Shuttle, Red One, Atomos Монитори, CATV систем, HD-SDI видео камера, HD камери и HD DVR/монитори, уреди за емитување, уреди за видео надзор и многу други панели.

Поврзани производи..