• Свеж
Абаодам Закачалка За Слатко Палто Гроздобер Јакни Држач За Клучеви За Ремени Држачи За Тешки Полици Клучни Куки За Ѕидни Клучеви Висечки Лавици Украсни Куки Желез?
zoom_in

Абаодам Закачалка За Слатко Палто Гроздобер Јакни Држач За Клучеви За Ремени Држачи За Тешки Полици Клучни Куки За Ѕидни Клучеви

DEN 279.20

Стока
check Во продавницата

ШАПКА ЅИД ЗАКАЧАЛКА оваа креативна кука е изработена од врвен железен материјал, кој може да биде за тоа време РУСТИКАЛЕН ПОЛИЦА ДЕКОР ?Лесно може да складира палто, капа или друга облека и сарафани. Направете го вашиот дом почист. ЅИД МОНТИРАНИ ПАЛТО РЕШЕТКАТА Повеќенаменски дизајн, тоа не е само практична кука за облека, туку и пригодна закачалка за други дневни работи, како што се капа, торба и така натаму. ДЕКОР за ПОЛИЦИ користи Повеќенаменски дизајни, не практична кука за облека, туку и пригодна закачалка за други дневни работи, како што се капа, торба и така натаму. ЧАНТА ЗАКАЧАЛКА оваа кука може да биде поставување облека, рамка за фотографии, капа, чадор, торба и така натаму. ШАПКА ЅИД ЗАКАЧАЛКА оваа креативна кука е изработена од врвен железен материјал, кој може да биде за тоа време. РУСТИКАЛЕН ПОЛИЦА ДЕКОР ?Лесно може да складира палто, капа или друга облека и сарафани. Направете го вашиот дом почист. ЅИД МОНТИРАНИ ПАЛТО РЕШЕТКАТА Повеќенаменски дизајн, тоа не е само практична кука за облека, туку и пригодна закачалка за други дневни работи, како што се капа, торба и така натаму. ДЕКОР за ПОЛИЦИ користи Повеќенаменски дизајни, не практична кука за облека, туку и пригодна закачалка за други дневни работи, како што се капа, торба и така натаму. ЧАНТА ЗАКАЧАЛКА оваа кука може да биде поставување облека, рамка за фотографии, капа, чадор, торба и така натаму. Пакет Листа 1 х ноктите слободен Ред Кука Карактеристики-Големина : Околу 36,00Х16, 50Х5, 00см/14, 15Х6, 48Х1 шапка закачалка. - Боја : како што е прикажано куки за крпи-Материјал : железо, закачалки за полици од дрво-совршен подарок за загревање на куќата за вашите пријатели, семејства или роднини.

Поврзани производи..