• Свеж
Завеси Затемнување Завеси Шарени Ѕвезда За Деца Девојки Спална Соба, Принцеза Соба Чипка Завеса Со Лак Врски, Треперење Тул Прозорец Завеси, Декоративни Cu, Боја: Жо?
zoom_in

Завеси Затемнување Завеси Шарени Ѕвезда За Деца Девојки Спална Соба, Принцеза Соба Чипка Завеса Со Лак Врски, Треперење Тул Прозорец Завеси,

DEN 1985.60

Стока
check Во продавницата

Чипка *Завеси ШУПЛИВИ ЅВЕЗДИ ЗАВЕСИ : Завесата Со Шуплива Ѕвезда Користи Технологија За Ласерско Вдлабнување за Да Ги Намали Прецизните Модели На Ѕвезди на Слојот во Сенка.Кога Сонцето Сјае На Вашата Соба Преку Завесата На Чипка Во Текот На Денот, Постои Маглива Beauty.At Ноќ,Кога Месечината Сјае На Вашата Соба,Можете Да Ја Видите Галаксијата Што Тече Пред Вашите Очи, Сонлива И Убава. *ЗАВЕСИ ДВОСЛОЕН ДИЗАЈН : Оваа Двослојна Завеса Користи Слој За Засенчување за Да Постигне Добар Ефект На Засенчување и Има Добра Функција За Звучна Изолација.Модната Ѕвезда Со Преклопување На Тул Отсечени Завеси За Затемнување Ќе Бидат Функционален И Модерен Додаток Во Вашиот Дом.Совршена Комбинација На Омбре Засенчување Крпа и чипка!. *ЗАВЕСИ ДЕКОР ПРОЗОРЕЦ ЗАВЕСА : Модерен Градиент Прозорец Завеси Со Чиста Тул И Ѕвезда шупливи врежан Дизајн, Совршен Декор Завеси за Спална Соба,Дневна Соба,Студија Детска Соба,Расадник,Кујна и Трпезарија.Овој Панел За Завеси Создава Магична Светлосна Шема Во Која Вашето Семејство Сигурно Ќе Ужива. *Завеси Лесно Одржување Машина Перат.Перење На Нежен Циклус На Студ Water.Do Не Белилото, Треба Да Се Закачи На Проветрено Место За Сушење.Не Е Лесно Да Се Намали,Избледи Или Деформира. *ЗАВЕСИ ОМБРЕ ЗАВЕСИ : 2 Панели По Пакет.Громет Врвен Дизајн, Големи Прстени, Лесни За Инсталирање И Лизгање.Ѕвездените Завеси Се Прекрасни И Елегантни,Додаваат Стилски Изглед Во Вашата Соба,Прават Да Се Чувствувате Весели И Воодушевени. Уникатен дизајн Нашата Завеса Користи Иновативна Технологија за Ласерско Сечење.Во текот на Денот,Дозволува Само Малку Светлина Да Влезе Во Детската Соба Низ Дупките на Ѕвездите,Така што Вашето Дете Може Да Го Види Ѕвезденото Небо Во текот на Денот и Да Ја Почувствува Радоста Да Се Биде Во Млечниот Пат и Спалната Соба.Уште Повеќе,Ноќе, Ѕвездите и Месечината Испуштаат Мали Светла кои Лесно Светат во Просторијата,Така Што Вашето Дете"Повеќе не Се Плаши од темнината",Но Нема Потреба да се Грижите Дека Оваа Мека Светлина ќе Влијае На Сонот на Вашето Дете. Добра Топлинска Изолација И Звучна Изолација Стапката На Засенчување На Нашите Завеси За Затемнување Може Да Достигне Повеќе Од 90% Што Ви Дава Тивка И Мирна Ноќ На Вас И Вашите Деца.

Поврзани производи..