• Свеж
Куче Шепа Печатење Уметност Молив Случај Голем Капацитет Пенкало Чанта Држач Кутија Кожа Канцелариски Материјал Организатор Со Патенти За Училиште Канцелариски ?
zoom_in

Куче Шепа Печатење Уметност Молив Случај Голем Капацитет Пенкало Чанта Држач Кутија Кожа Канцелариски Материјал Организатор Со

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Пенкалото Е Изработено од Мека и Удобна Стп Кожа, Која Е Отпорна на Абење, Лесна и Компактна 8х3, 5х1, 5 Инчи ●Голем Капацитет Quase За Складирање Кутија За Моливи Има Слотови, Мрежести Џебови Во Кутијата За Моливи, Можете Да Чувате Картички, Готовина Во Преграда Што Лесно Се Гледа Или Мал Џеб. Еластичната Мрежа И Џебот Помагаат Да Се Одделат Вашите Работи Како Гума За Бришење, Степлер, Клипови За Хартија, Ножици, Картички И Така Натаму. ●Лизгав Патент●Цврст И Мазен Патент,Лесен За Отворање И Затворање, Што Ќе Застане Добро За Редовна Употреба, Загарантиран Квалитет. Сите Шевови Се Зашиени Со Цврсти, Чисти Линии. Отпорен На Солзи, Отпорен На Гребење, Лесен За Чистење. Оваа Футрола За Моливи Е Најдобро Решение За Да Бидете Организирани, Исто Така Е Совршен Подарок За Дипломирање, Роденден, Враќање На Училиште И Божиќ!. Тоа е Мултифункционална Торба со Големи Прегради Што Може Да Ги Задоволи Практичните Потреби За Различни Луѓе, Тоа не Е Само Торба За Канцелариски Материјал За Средно Средношколци, Туку И Патна Торба, Козметичка Торба За Шминка и Торба За Додатоци За Кабли За Мажи Жени Возрасни И Канцелариски Материјали за Биро. Оваа Торба Е Навистина Сите Во Една Торба За Секојдневна Употреба. Quality Garagere Ако Не Сте Целосно Задоволни Со Вашето Купување, Ние Ќе Ви Вратиме Целосно Или Ќе Ви Испратиме Замена Бесплатно. Куќиштето За Пенкало Со Голем Капацитет Е За Складирање И Организирање Пенкала, Маркери За Моливи И Други Мали Предмети Како Што Се Ножици, Линијар, Гуми За Бришење, Клипови За Врзување Итн. Тоа Не Е Само Футрола За Пенкало, Туку Патна Торба, Козметичка Торбичка, Организатор На Биро И Така Натаму. Тоа Е Навистина Случај Со Повеќенаменски.Висококвалитетна Футрола За Моливи Со Двоен Патент Со Голем Капацитет Цврст И Мазен Патент, Лесен За Отворање И Затворање, Обезбедува Сигурно Складирање На Вашите Работи, Компактен, Моден Дизајн Со Привлечен Изглед.

Поврзани производи..