• Свеж
Алремо Хуангксинг-Ро Вода Обратна Осмоза 1/4 Вграден Топчест Вентил Брзо Поврзување Исклучување
zoom_in

Алремо Хуангксинг-Ро Вода Обратна Осмоза 1/4 Вграден Топчест Вентил Брзо Поврзување Исклучување

DEN 452.80

Стока
check Во продавницата

100% сосема нов и висок квалитет 1/4 ИНЧЕН од топчест вентил за брзо поврзување на цевката. Работете непречено, чувствувајте се цврсто и не истекувајте. Може да се користи за системи За Обратна Осмоза. Се користи како крајни точки за издавање вода и течности. Карактеристики : 100% сосема нов и висококвалитетен1/4 ИНЧЕН од топчест вентил за брзо поврзување на цевката.Работете непречено, чувствувајте се цврсто и не истекувајте.Може да се користи за системи За Обратна Осмоза.Се користи како крајни точки за издавање вода и течности.2 опции-вклучување и исклучување. Кога е во позиција , водата ќе тече нормално. Кога е ВО ИСКЛУЧЕНА положба , водата е исклучена.Спецификација : Материјал : ХРАНА ОДДЕЛЕНИЕ пп пластична боја : Сина И Бела Количина 1 pc Operations1. Симнете го синото копче, исечете ја цевката од 1/4 инчи и вметнете ја директно без затворач за цевки, а потоа вратете го копчето назад. Кога ќе ја извадите цевката, прво треба да го извадите синото копче, следно ставете ја цевката внатре и користете раце за да ја издржите устата, а потоа цевката може лесно да се извлече.Пакетот вклучува : 1 x Прекинувач За Топчести Вентили.

Material:
Food grade PP plastic
Color:
Blue&White
Quantity 1 pc:
Operations:
1. Take down the blue button, cut flat the 1/4 tube and insert it directly without pipe stopper then turn back the button.:
2. When take out the tube, you should first take out the blue button, next put the tube inside and use hands to withstand the mouth, then the tube can pull out easily.:
Package includes:
1 x Ball Valve Switch :

Поврзани производи..