• Свеж
Полици со лебдечки wallидови, штанд за заби, растителна полица за зачини, решетка за зачини, полици за wallидови за дневна соба, фото wallидна полица, лесен за склопување, ?
zoom_in

Полици со лебдечки wallидови, штанд за заби, растителна полица за зачини, решетка за зачини, полици за wallидови за дневна соба, фото wallидна

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Овој сет од 4 стилски полици за прикажување на wallидови треба да биде фокусна точка на вашиот дом Со невидлив систем за монтирање, оваа wallидна полица е лесна за инсталирање и служи како совршено место за поставување на предмети како што се награди, книги, колекционери, украси, итн. Ова е едноставен, но сепак безвременски дизајн. Различни големини се одличен додаток на кој било простор и сетот може да ги задоволи сите потреби на вселената на домот. Ајде да го декорираме вашиот дом заедно и вашата мачка ќе го сака и тоа. Изрази, безбедно и удобно за употреба. Оваа решетка е изработена од квалитетна саќе MDF и метална рамка, која е стабилна и издржлива. Оваа полица за приказ е погодна за повеќето декор и претвора празен wallид во дизајнерска карактеристика! Тој е совршен за декор за дома, канцеларија и домови. Color : High gloss gray Material : Honeycomb MDF, metal Dimensions : 23.5" (L x W x H) Invisible mounting system Assembly required : Yes Delivery contains : 4 x Wall shelf. We provide professional customer support.Responsive Customer Service - Customer Услугата е еден од нашите главни приоритети. Ако имате проблем за нашиот производ и услуга, Ве молиме слободно контактирајте не. Фокусна точка на вашиот дом. Со невидлив систем за монтирање, оваа wallидна полица е лесна за инсталирање и служи како совршено место за поставување на предмети како што се награди, книги, колекционери, украси, итн. Ова е едноставен, но сепак безвременски дизајн. Различни големини се одличен додаток на кој било простор и сетот може да ги задоволи сите потреби за вселената на домот. Ајде да го украсиме вашиот дом заедно и вашата мачка ќе го сака исто така.

Поврзани производи..