• Свеж
Homoyoyo 144 парчиња океански серии Pushpin Blatchboard за биро за палети за палење дами накит за притисок за плута табла мали цртања за цртање, додатоци за канцелариски декор за ?
zoom_in

Homoyoyo 144 парчиња океански серии Pushpin Blatchboard за биро за палети за палење дами накит за притисок за плута табла мали

DEN 601.60

Стока
check Во продавницата

Белешки за палецот : Можете да ги користите за да ги поправите постерите и позадините, што е многу практично Палки за палење за табла со плута : ? Push Push за плоча од плута : Овој вид декоративен притисок може да ја направи вашата табла да изгледа како жива градина. Тоа е добра декорација за училници, канцеларии и домови. Може да означи локации, точки на интереси или патни патишта, да поправи трудови, слики и да држи слики или што било, белешки за пораки. Притиснете ги украсите на пинот : Океанските патеки : И дизајнот може да ги осветли таблата со креда, табла, убава декорација, канцеларии и домашна употреба, исто така може да означи локации, да ги поправи хартиите, производите за сликање, слики или белешки за пораки. Табла за табли : Овие патеки се дизајнирани со светли бои и живописен изглед, што може да биде за декорација. Пин за палецот : Одлична изработка, посветувајте максимално внимание на сите детали за да му дадете стилски и привлечен изглед. Белешки за палецот : Можете да ги користите за да ги поправите постерите и позадините, што е многу практично. Палки за палење за табла со плута : ? Push Push за плоча од плута : Овој вид декоративен притисок може да ја направи вашата табла да изгледа како жива градина. Тоа е добра декорација за училници, канцеларии и домови. Може да означи локации, точки на интереси или патни патишта, да поправи трудови, слики и да држи слики или што било, белешки за пораки. Притиснете ги украсите на пинот : Океанските патеки : И дизајнот може да ги осветли таблата со креда, табла, убава декорација, канцеларии и домашна употреба, исто така може да означи локации, да ги поправи хартиите, производите за сликање, слики или белешки за пораки. Табла за табли : Овие патеки се дизајнирани со светли бои и живописен изглед, што може да биде за декорација.

Поврзани производи..