• Свеж
Над врата куки за пешкир за организатор на бања, закачалка за складирање на врата со 15 лавици и 2 корпи, задниот дел од вратата на палтото за решетки за барт, спална с?
zoom_in

Над врата куки за пешкир за организатор на бања, закачалка за складирање на врата со 15 лавици и 2 корпи, задниот дел од вратата на палтото

DEN 463.84

Стока
check Во продавницата

Функционален организатор за складирање на врати : Зголемете го вашиот капацитет за складирање со употреба на областа зад вратата Може да се инсталира зад врата во спална соба за да виси облека, врата во бања за да чува крпи и други тоалети, врата во кујна за складирање на зачини и други предмети, итн. Висината на корисникот или висината на шишињата и лименките, прилагодете ја корпата за мрежи. Димензии на корпата : 15,75 "x 4,33" x 3,34 ". Имате повеќе простор за складирање со поширок дизајн на корпи, а подлабок дизајн значи дека нема да мора да бидете загрижени за работи што се лизгаат кога се тресе вратата. Премиум материјал : Нашиот организатор на вратите е изработен од здрав, висококвалитетен метал со еколошка површинска завршница. Рустината и водоотпорна конструкција обезбедуваат долготрајни перформанси. Трикратни облеки куки Дизајн : 15 куки можат лесно да ги сместат секојдневните барања на целото семејство и сите се способни на држење палта, облеки, крпи и чанти. Лесно склопување и трајно : едноставно ставете го организаторот на вратата; треба да работи со повеќето врати од 1,6-инчи. ПВЦ-заштитни влошки се вклучени за да се обезбедат работи и да се спречи тресење и гребење. Функционална врата Организатор за складирање : Зголемете го вашиот капацитет за складирање со употреба на областа зад вратата. Може да се инсталира зад врата во спална соба за да виси облека, врата во бања за да чувате крпи и други тоалети, врата во кујна за складирање Зачини и други предмети, итн. Објектирање на висината Поширока и подлабока корпа : Според висината на корисникот или висината на шишињата и лименките, прилагодете ја корпата за мрежи.

Поврзани производи..