• Свеж
Бетомшин Француски Сет На Владетели На кривата, Пластични Шаблони За Мерење,Геометриски Владетели За Цртање За Канцеларија И Училиште, Шаблони За Цртежи На Градеж?
zoom_in

Бетомшин Француски Сет На Владетели На кривата, Пластични Шаблони За Мерење,Геометриски Владетели За Цртање За Канцеларија И Училиште, Шаблони

DEN 223.84

Стока
check Во продавницата

①Материјал е направен од квалитетна проѕирна пластика, цврст и издржлив, со мазна површина, не е лесно да се оштети или скрши и може да се нанесува долго време ®Висок Квалитет-високо занаетчиските завршетоци можат да ви помогнат да нацртате различни обрасци, одличен помошник за учениците и децата што учат употреба, исто така практичен и промотивен подарок за вашето дете. ●Специјален дизајн q-комплетот владетели на кривата вклучува различни форми различни големини на мерење владетели, обезбедувајќи различни избори за да направите цртање или изготвување дела. ●Мултифункционален● - Одличен За детална работа, проекти за цртање, изработка на модели и повеќето изработки, владетелите можат да ги применат ученици, дизајнери, наставници, архитекти, инженери и повеќето луѓе. ●Широка Примена● - Овие јасни владетели на кривата може да се применат за домашна задача, цртање, технички цртеж итн. ќе им требаат ученици, наставници, уметници или инженери. ①Материјал е направен од квалитетна проѕирна пластика, цврст и издржлив, со мазна површина, не е лесно да се оштети или скрши и може да се нанесува долго време. ®Висок Квалитет-високо занаетчиските завршетоци можат да ви помогнат да нацртате различни обрасци, одличен помошник за учениците и децата што учат употреба, исто така практичен и промотивен подарок за вашето дете. ●Специјален дизајн q-комплетот владетели на кривата вклучува различни форми различни големини на мерење владетели, обезбедувајќи различни избори за да направите цртање или изготвување дела. ●Мултифункционален● - Одличен За детална работа, проекти за цртање, изработка на модели и повеќето изработки, владетелите можат да ги применат ученици, дизајнери, наставници, архитекти, инженери и повеќето луѓе.

Поврзани производи..