• Свеж
ЖЕДП Ретро Дневна Соба Вентилатор Светилка Вентилатор Лустер Ресторан Фреквенција Конверзија Нордиски Невидлив Вентилатор Светилка
zoom_in

ЖЕДП Ретро Дневна Соба Вентилатор Светилка Вентилатор Лустер Ресторан Фреквенција Конверзија Нордиски Невидлив Вентилатор Светилка

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Моторот од бакарна жица е издржлив, основниот мотор, прецизното производство, силната моќност, стабилното работење, доволната дисипација на топлина и долгиот век на траење Модернизирајте го вашиот простор со тавански вентилатор Во Европски стил!. Овој тавански вентилатор е совршен за кујни, спални соби и други простори. Тивка моторна ефикасна дисипација на топлина, бакарна жица, лежишта запечатени со масло. Вградена целосна контрола на брзината на моторот од бакарна жица, далечински управувач. Моторот од бакарна жица е издржлив, основниот мотор, прецизното производство, силната моќност, стабилното работење, доволната дисипација на топлина и долгиот век на траење. Модернизирајте го вашиот простор со тавански вентилатор Во Европски стил!. Овој тавански вентилатор е совршен за кујни, спални соби и други простори. Тивка моторна ефикасна дисипација на топлина, бакарна жица, лежишта запечатени со масло. Вградена целосна контрола на брзината на моторот од бакарна жица, далечински управувач. Моторот од бакарна жица е издржлив, основниот мотор, прецизното производство, силната моќност, стабилното работење, доволната дисипација на топлина и долгиот век на траење.Модернизирајте го вашиот простор со тавански вентилатор Во Европски стил!Овој тавански вентилатор е совршен за кујни, спални соби и други простори.

Поврзани производи..