• Свеж
Вентил за Гасна Млазница C02, Регулирачки Регулатор На Јаглерод Диоксид Херметички за
zoom_in

Вентил за Гасна Млазница C02, Регулирачки Регулатор На Јаглерод Диоксид Херметички за

DEN 1124.80

Стока
check Во продавницата

Запечатена и херметички, цевката може многу често да се вметнува и отстранува Со прилагодливи количини на гас, можете да изберете најсоодветни количини на гас. Со навртување на главата, вметнете ја цевката поврзана со пумпата или компресорот. Кога сечете запаливи материјали како кожа и дрво, зголемувањето на количината на гас може да ја зголеми брзината на сечење, да спречи пожар и да го подобри квалитетот на исечената површина. Млазницата е изработена од врвен материјал,издржлив и има долг работен век. Запечатена и херметички, цевката може многу често да се вметнува и отстранува. Со прилагодливи количини на гас, можете да изберете најсоодветни количини на гас. Со навртување на главата, вметнете ја цевката поврзана со пумпата или компресорот. Кога сечете запаливи материјали како кожа и дрво, зголемувањето на количината на гас може да ја зголеми брзината на сечење, да спречи пожар и да го подобри квалитетот на исечената површина. Млазницата е изработена од врвен материјал,издржлив и има долг работен век. Карактеристики : Запечатена и херметички, цевката може многу често да се вметнува и отстранува. Со прилагодливи количини на гас, можете да изберете најсоодветни количини на гас. Со навртување на главата, вметнете ја цевката поврзана со пумпата или компресорот. Кога сечете запаливи материјали како кожа и дрво, зголемувањето на количината на гас може да ја зголеми брзината на сечење, да спречи пожар и да го подобри квалитетот на исечената површина.

Material:
Brass+Plastic
Set Type:
Air Pipe 6mm;Thread Dia.9.7; Unadjustable /Air Pipe 6mm;Thread M5;Adjustable/Air Pipe 6mm;Thread M6;Adjustable/Air Pipe 6mm;Thread Dia.9.7;Adjustable/Air Pipe 8mm;Thread 9.7;Adjustable(Optional)
Package List:
1*Laser Machine Gas Valve:
Note:
Prevent the smoke from entering the head during processing and contaminate the focusing mirror. Otherwise, the focusing mirror is smeared, it is hot and it is easy to burst. Therefore, if the nozzle is blocked or leaking, it should be replaced immediately.:

Поврзани производи..