• Свеж
5 Парчиња Уметност За Нокти Четки За Сликање Нокти Најлонска Четка За Декорација На Нокти, Акрилни Нокти Уметнички Четки За Маникир Гел Четка За Цртање Нокти, Прено?
zoom_in

5 Парчиња Уметност За Нокти Четки За Сликање Нокти Најлонска Четка За Декорација На Нокти, Акрилни Нокти Уметнички Четки За Маникир Гел

DEN 88.16

Стока
check Во продавницата

НОКТИТЕ УМЕТНОСТ СЛИКАРСТВО ЦРТАЊЕ ЧЕТКИ КОМПЛЕТ - 5 парчиња ноктите уметност четка ноктите сликарство четки за да се направи различни занаети и може да ги задоволи вашите различни потреби, помагајќи да се создаде убава ноктите работа без никакви проблеми! Погоден за секојдневна употреба, а погоден и за професионални салони и домови ПРОФЕСИОНАЛНИ ЧЕТКИ ЗА УМЕТНОСТ за НОКТИ - нашата четка за уметност за нокти е широко користена во уметноста на ноктите, втиснување, правење точки, лажни нокти и акрилни нокти. Совршен за цртање линии на врвовите на ноктите. Лесен за ракување и употреба, користете технологија за уметност на нокти за да уживате во целата забава и креативност НА САМОСТОЈНО и да создадете разни дизајни за уметност на ноктите. ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН КВАЛИТЕТ-телото на четката за цртање на ноктите е изработено од висококвалитетен материјал. Лесен и удобен, лесен за чување и носење. ПРОФЕСИОНАЛНИ АЛАТКИ ЗА УМЕТНОСТ за НОКТИ - овој комплет за четки за нокти е задолжителен за секој љубител на уметноста на ноктите, уникатен и исклучителен изглед, убав и практичен. Совршен подарок за девојка, мајка за роденден, Божиќ, Денот на Благодарноста и Ноќта на Вештерките. Тоа е исто така добар подарок за учениците и експертите за нокти. СЕРВИС-ве Молиме исчистете ја четката по употреба, не користете фен за коса за сушење, избегнувајте влечење и отсекување на четката за коса. Отсекогаш сме биле посветени на обезбедување на клиенти со подобри производи и услуги.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Nail Art Painting Drawing Brushes
Material:
Nylon Hair
Quantity:
5pcs
Characteristics:
The use of high-quality brush hair, good polymerization, not easy to shed hair, bifurcation, and easier to operate.
Function:
Used for nail art creation
Uses:
Household, nail salon, etc.
Package List:
5 x Nail Art Brushes:

Поврзани производи..