• Свеж
ФОКСОЛА таблет &засилувач; Држач За Држач За Телефон, Држач За Кревет За Мобилен Телефон Со 360°Прилагодлив Клип Безжичен Далечински Управувач, флексибилна стегач З?
zoom_in

ФОКСОЛА таблет &засилувач; Држач За Држач За Телефон, Држач За Кревет За Мобилен Телефон Со 360°Прилагодлив Клип Безжичен Далечински Управувач,

DEN 415.84

Стока
check Во продавницата

Questronge, Е попогодно-прилагодено за Да имате Временски повици И да гледате netflix, Tik Tok, youtube од најдобриот агол на гледање €®Широко Компатибилен држачот на телефонот не зазема никаков простор, само притиснете ГО КОПЧЕТО за лесно преклопување на држачот на телефонот со гуска во мала торба или кутија кога не се користи. € ● Horizontal 360° Овој флексибилен клип за држач за телефон може цврсто да се фиксира на креветот, бирото и кујнскиот шалтер, особено дизајниран со нелизгачка силиконска основа, не грижете се дали ќе го оштетите вашиот мебел. За вас кои следите поефикасен, паметен и здрав начин на живот, држачот ЗА телефони ФОКСОЛА е идеален избор!. 1* Држач За Држач За Таблет И Телефон.

Поврзани производи..