• Свеж
Универзален тип на тркала за мелење на клупата PFERD | 6x1x1 инч, витрифицирана врска, редовен алуминиум оксид, големина на грип 80 | 61747 - За универзална употреба во работи?
zoom_in

Универзален тип на тркала за мелење на клупата PFERD | 6x1x1 инч, витрифицирана врска, редовен алуминиум оксид, големина на грип 80

DEN 637.92

Стока
check Во продавницата

Високи перформанси на мноштво материјали Направено од редовен алуминиум оксид во тркалото на клупата за витрифицирано врски е преполно со телескопинг бутчиња за да се сместат популарни големини на вретеното на машината. Тркалото на клупата е преполно со телескопски грмушки за да се сместат популарни големини на вретено на машината. 4140 вртежи во минута максимална брзина на вртење. Достапно во големина од 80 решетки. Високи перформанси : ПРОДАВНИТЕ КОНКСКИ ПОВЕЕ НА ПЕРЦА ПОДНЕСУВА СВЕТСКИ ДИМИНЕНСИНАЛНА стабилност и абразивни перформанси за работа со голем број на материјали и за многу различни апликации. Компатибилност : ПРОДЕЛНИТЕ БЕЗНИЧКИ КОНКСКИ РАБОТНИЦИ се прилагодени на стандардните меленици на клупите на пазарот. Интегрирани се телескопски грмушки за монтирање на речиси секоја вретена за мелница за клупи. Универзален тип : Универзалната верзија на тркалото за мелење е идеална за општа употреба во работилницата. Материјали за работно парче што можат да се работат се челик, леано челик, не'рѓосувачки челик (инокс) и леано железо. Долг сервисен живот : Облекувањето на дискот редовно изложува остра жито и одржува рамномерна област за мелење. Постојано прилагодете ја поддршката на работното парче на дијаметарот на тркалото, ширина на јазот Макс. Комплет за испорака : 1 x PFERD клупа за мелење на тркалото за мелење на врски Универзален тип 6 '' дија. 1 "Дебелина 1 '' Доживеа рамен (тип 1) алуминиум оксид 80 максимум максимум. Популарни големини на вретено на машината. Клупаното тркало е преполно со телескопинг грмушки за да се сместат популарни големини на вретеното на машината. Голема разновидност на материјали и за многу различни апликации. Компатибилност : PFFERD висококвалитетни клупи за мелење на клупи се прилагодени на стандардните меленици на клупите на пазарот. Телескопските грмушки за монтирање на скоро секоја вретена за мелница за мелница се интегрирани.

Поврзани производи..