• Свеж
Воздушен Крем Пумпа Тегли 3.3 мл Празен Полнење Козметички Воздушна Пумпа Контејнер Пренослив &засилувач; Полнење Големина На Патување Крем Воздух Тегла Вакуум Шиш?
zoom_in

Воздушен Крем Пумпа Тегли 3.3 мл Празен Полнење Козметички Воздушна Пумпа Контејнер Пренослив &засилувач; Полнење Големина На Патување

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

ЦЕЛИ - оваа тегла безвоздушна пумпа е совршено компатибилна со сите видови производи за нега на кожа и убавина, вклучувајќи, темели, серуми, креми, лосиони, навлажнувачи или ПРОИЗВОДИ ЗА нега на кожата сами НАПРЕДОК-Го Минимизира отпадот-нема повеќе цевка за стискање - нема повеќе прсти во производите за нега на кожата-Непречена испорака и попрецизна доза на формули, супер лесна за употреба. КОРИСТЕТЕ НАСОКА-теглата со шишиња со воздушна пумпа мора да се наполни со саканиот производ за нега на кожата до врвот во спротивно пумпата нема да работи. Откако ќе се наполни теглата, притиснете неколку пати за да го отстраните вишокот воздух. ПРЕНОСЛИВ-Мал и чист, неверојатно добар за патување, се вклопува во мал простор и агли и многу удобен !!!. ГАРАНЦИЈА ЗА ВРАЌАЊЕ НА ПАРИТЕ - доколку не сте задоволни со нашиот производ, ве молиме контактирајте не и заедно можеме да го решиме проблемот.

Поврзани производи..