• Свеж
Организатор на Кабел за полнач, Организатор На Полнач За Склопување На Страничен Намотувач И Додаток За Патување Компатибилен Со Magsafe Macbook И Кабли За Полнење НА КОМ?
zoom_in

Организатор на Кабел за полнач, Организатор На Полнач За Склопување На Страничен Намотувач И Додаток За Патување Компатибилен Со Magsafe Macbook

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Лесно се чува без тркалање Едноставна и брза организација. Чувајте го капакот за прашина чист. Може да се користи за одржување на работната површина чиста. Компатибилен Со : - Macbook / Macbook Pro Полначи : USB-C : 61 W, 67 W, 87 W, 96 W. Magsafe : 60 W, 85 W. - Компјутер Лаптоп Полначи : HP Универзален Полнач.Повеќето Други Квадратни Полначи. Брза инсталација : ви овозможува брзо да го намотувате кабелот За полнење Mac Book за помалку од 5 секунди. ИЗДРЖЛИВ И ДОЛГОТРАЕН : овој производ е изработен од висококвалитетни СТОМАЧНИ МУСКУЛИ и силно 3м двострано лепило во комбинација за цврстина и издржливост. ЛЕСЕН за УПОТРЕБА : Откинете ја двостраната леплива лента и залепете го организаторот на центарот на вашиот полнач и завиткајте го кабелот околу него за да останете уредни и организирани,склопувачкиот дизајн ја одржува вашата електронска торба организирана. УСЛУГА ПО ПРОДАЖБАТА : вашето задоволство е наш врвен приоритет, какви било проблеми со не-вештачки квалитет, ве молиме слободно контактирајте не за бесплатна замена или враќање на средствата. Компатибилен Со : - Macbook / Macbook Pro Полначи : USB-C : 61 W, 67 W, 87 W, 96 W. Magsafe : 60 W, 85 W. - Компјутер Лаптоп Полначи : HP Универзален Полнач.Повеќето Други Квадратни Полначи. Брза инсталација : ви овозможува брзо да го намотувате кабелот За полнење Mac Book за помалку од 5 секунди.

Поврзани производи..