• Свеж
МАЛАКСА ЛИАНКСИАО - 3 Сечилото Алуминиумски Шпорет Вентилатор Со Топлински Погон Ултра Тивок Камин Еко Вентилатор За Горење Дрва за Ефикасна Дистрибуција на Топли?
zoom_in

МАЛАКСА ЛИАНКСИАО - 3 Сечилото Алуминиумски Шпорет Вентилатор Со Топлински Погон Ултра Тивок Камин Еко Вентилатор За Горење Дрва за Ефикасна

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

?НАПОЈУВАН ОД ТОПЛИНА Без електрична енергија, вентилаторот на шпоретот ќе користи топлина генерирана од шпоретот на трупецот / дрвото за напојување на тивките сечила на вентилаторот ?АВТОМАТСКИ вентилаторот ќе почне да ротира додека достигнува околу 60°C (122°F). Колку е поголема температурата што ја добива шпоретот, толку побрзо ќе се врти вентилаторот. ?ЈА ПОДОБРУВА ЦИРКУЛАЦИЈАТА НА ТОПЛИНАТА вентилаторот на шпоретот ќе ја растера топлината од горилникот на шпоретот до 80% поефикасно за брзо и ефикасно да ја подигне температурата во вашата соба. ?БЕЗБЕДНО Ако температурата на шпоретот се искачи над 350°C биметален безбедносен уред во основата на вентилаторот ќе го подигне предниот дел за да го заштити вентилаторот. ?КОРИСТЕТЕ ПОМАЛКУ ДРВО поефикасната дисперзија на топлина значи дека можете да користите до 28% помалку дрво што ќе ви заштеди пари. Вентилаторот ќе плати за себе за кратко време. Целосно бесплатно за трчање, ја користи топлината напојувана од шпоретот. ?Нашиот вентилатор за шпорет со 3 сечила не бара електрична енергија за работа, ја користи топлината од вашиот шпорет за напојување на вентилаторот и ефикасно ја дисперзира топлината низ вашата соба.?Карактеристики : ?Вентилаторот на шпоретот не чини ништо за трчање, едноставно застанете го на врвот на шпоретот на дрва и гледајте како почнува да ја растера топлината низ собата! Вентилаторот на шпоретот работи тивко и создава тивка и удобна околина.?Поефикасно користење на дрво Користете до 28% помалку дрво.?Ултра тивко, збогувајте се со бучниот електричен вентилатор!?Без одржување, само редовно додавајте малку масло на лежиштето за да ја играте улогата на подмачкување за да обезбедите непречено вртење на сечилата на вентилаторот!?Над заштита од температура : Кога температурата ќе достигне 350 ° C, металните шрапнели на дното ќе го подигнат вентилаторот за да го заштитат моторот на вентилаторот од оштетување!?Спецификација : Материјал : алуминиумска големина : 17x11.

Material:
aluminum
Size:
17x11.5x25cm.
No installation required comes complete and ready to use.:
?Tips锛?br />鉁?Position the stove fan on a smooth flat surface of your stove top, near the side or back of the stovepipe. :
鉁?Never handle the base of the stove fan, do not set the stove fan down on an unprotected surface when hot. To move or carry the fan, always use the extendable handle while wearing gloves.:
?Packing list:
1 x chimney fan. :

Поврзани производи..