• Свеж
ESeekGo Компатибилен За Fitbit Ace 3 Бендови/Fitbit Ace 2 Бендови За Деца, Tpu Clear Sport Солиден Бендови Со Браник Случај Компатибилен За Fitbit Инспирира/Инспирира 2/Инспирира Човечки Р?
zoom_in

ESeekGo Компатибилен За Fitbit Ace 3 Бендови/Fitbit Ace 2 Бендови За Деца, Tpu Clear Sport Солиден Бендови Со Браник Случај Компатибилен

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Совршен Ремен За Замена НА TPU : Нашите заменски ленти се компатибилни со Fitbit Ace 3/Fitbit Ace 2/Fitbit Inspire 2/Fitbit Инспирира Hr/Fitbit Inspire/Fitbit luxe Тракерот не е вклучен. Нараквици се вклопуваат за 5,3-7,5 Инчи зглобови. Постојат повеќе дупки за прилагодување на лентата во соодветна големина. Совршено одговара за деца, девојчиња, момчиња и жени. Уникатен Дизајн На Браник Наоколу : специјалниот дизајн за заштита од 360° на нашата замена нараквица компатибилен со Фитбит Кец 3 Бендови За жени, обезбедува целосна заштита на тракерот, спречува паѓање, гребење и оштетување на уредот. Можете да ги носите нашите бендови за какви било секојдневни активности, како што се играње кошарка, одење на пешачење и кампување, одење во теретана, работа и одење на забава. Висококвалитетни Прилагодливи Нараквици : Нашиот ремен за замена компатибилен Со Fitbit Ace 3 Ленти/Fitbit Ace 2 Ленти За деца се направени од висококвалитетен еколошки tpu материјал, лесен, издржлив, пријателски за кожата, без мирис И мазен, водоотпорен и дише, многу удобен за носење и не треба да се грижите дека нашите ленти ќе ја иритираат вашата кожа и ќе се држат до вашиот зглоб. Безбедна Тока и Издржливи Силиконски Прстени : сите наши заменски нараквици компатибилни со Фитбит Луксузни Ленти за жени доаѓаат со прстен за прицврстување НА ТПУ и МЕТАЛНА тока, помагаат безбедно да се задржи лентата за замена.

Поврзани производи..