• Свеж
Фуџифилм Инстакс Мини 11, Пакет Додатоци За Ледена Бела Камера, Комплетот Вклучува: Куќиште За Камера Со Ремен, 1 Албум, 4 Филтри во Боја, Селфи Леќи, 6 Магнети + 10 Виси + ?
zoom_in

Фуџифилм Инстакс Мини 11, Пакет Додатоци За Ледена Бела Камера, Комплетот Вклучува: Куќиште За Камера Со Ремен, 1 Албум, 4 Филтри

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

ДОДАТОЦИ : Фуџифилм Инстакс Мини 11 Пакет Додатоци За Камера содржи Комплет За Подароци од 14 Парчиња Вклучува Футрола За Камера со прилагодлив ремен, Стоечки Албум, Селфи Леќи, Држејќи Висечки Рамки Сет од 10, Аголни Налепници, Магнети за Фрижидер Сет од 6, Магнети За Рамки Сет од 3, Комплет Креативни Рамки од 5, Комплет Леќи во боја од 4, Временски Албум држете 64 Фотографии, Декоративна Налепница За Камера, сет За Гранични Налепници од 60 и Прилагодлив Ремен. Ги имаме сите работи што треба да ги извлечете максимум од вашиот фотоапарат!. СЛУЧАЈ И РЕМЕН ЗА КАМЕРА : овој пакет вклучува куќиште за камера што е многу убаво и се чувствува цврсто со ажуриран флексибилен ремен за утеха за да биде поедноставен за носење. Обезбедете ја вашата важна опрема за фотографирање со оваа силна, водоотпорна кутија за пренесување. Внатре е многу амортизиран за да се обезбеди против ефекти и гребнатини исто така идеален за одржување на фокусните точки и екранот ослободен од уредни и отпечатоци од прсти. Развиен од стп кожа, сигурен, издржлив, нежен микрофибер дава осигурување на Вашиот фотоапарат. ФОТО АЛБУМ : Овој Комплет Додатоци За Камера Вклучува Фото Албум Има 60 Фотографии, ИСТО така, СО КРЕАТИВНИ РАМКИ 5 парчиња.Можете да зачувате вредни фотографии и сеќавања во оваа одлична колекција. Овој албум можете да го пренесете на секое место за да ги видите спомените. Извонредно за детски фотографии, свадби, спомени и многу повеќе. РАМКА И НАЛЕПНИЦА : постојат магнети за преглед, комплет за висечки контури што се користат за закачување на вашите фотографии, аголни налепници за дизајнирање на украсите на вашиот дом, 6 комплети магнети за фрижидери за да држат тесни фотографии или белешки. 60 налепници периферии и подобрување на налепниците на камерата за дизајнирање на вашиот фотоапарат. Леќи : Уште едно суштинско парче Од Оваа Фуџифилм Инстакс Мини 11 Додатоци За Филмска Камера се Леќите. Ова содржи 4 ЛЕЌИ ВО БОЈА Со Филтер Објектив Жолта, Сина, Зелена И Црвена СО Топла СЕЛФИ ЛЕЌА. Специјалната леќа може да направи прекрасни крупни кадри што ќе ве фатат на идеален начин. Овие леќи за филтрирање со 4 бои ви овозможуваат да ја промените бојата на фотографијата. Одлично е за најдобро фотографско влијание, можете да ја снимите фотографијата и да ја пренесете На Instagram или Facebook. Најдобра Вредност И Најзабавна И Возбудлива Фуџифилм Инстакс Мини 11 Инстант Камера Филм Додатоци Комплет!КАРАКТЕРИСТИКИ НА ПАКЕТОТ : 1 X Instax Мини 11 Футрола За Камера - земете ја камерата со вас насекаде со Овој Лесен Бонус За куќиште Задниот Џеб гарантира дека нема да ги изгубите сликите.

Поврзани производи..