• Свеж
1/2 'Бела цевка за намалување на топлината 3: 1 Двојна wallидна лепило лепило/до 0,5' лепена лепенка на лепење на топлинска жица што може да се намали цевката за смалување ?
zoom_in

1/2 'Бела цевка за намалување на топлината 3: 1 Двојна wallидна лепило лепило/до 0,5' лепена лепенка на лепење на топлинска жица што може да се

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

3 : 1 Сооднос на смалување - Нашите цевки за намалување на топлината се крајно решение за заштита на кабелските кабелски кабел за апарати/автоматски електрични жици од груби околини Тие исто така можат да ги заштитат споевите за лемење, групата на обележување на линиите и да обезбедат заштита од причина за електричен капацитет на отпор. Безбедноста и еколошкотоста се наши врвни приоритети. Нашите цевки за намалување на топлината обезбедуваат сигурност и заштита за вас и вашите најблиски. Нашите цевки за намалување на топлината имаат одлична електрична изолација, затегнатост и отпорност на корозија, што го прави идеален за околини со висока температура. Овозможува непропустлив заптивка на сите течности. Уморни од грозен и небезбеден електричен лента? Со односот на топлина од 3 : 1, тој ќе се намали до 1/3 од нејзината оригинална големина кога се загрева со фен за коса, што резултира во уредна и безбедна врска. Со вашата набавка, ќе добиете (1 нога) 1/2 'Бела цевка за намалување на топлината 3 : 1 Двојно лепило за лепило на wallидови /до 0,5', заедно со нашата пријателска услуга за клиенти. Упатства за употреба : Прочитајте ги упатствата за безбедност Подгответе опрема и работна површина Слајд цевки над жицата нанесете ја топлината на цевките за да достигнете 90¡C до 110¡CELSIUS Дозволете цевки и жица да се изладат пчела, крајниот заштитник на жицата за вашите уреди и автомобили, нашата премија топлинска смалување цевки! Совршени за оние изложени на груби околини, овие цевки се крајно решение за заштита на зглобовите на залемени, група на обележување на линии, заштита на електричен капацитет на отпор и многу повеќе.

Поврзани производи..