• Свеж
Галпада Читање Библиотека Објектив За Џебни Жени Накит Зумирање Лупа Занаети Со Бел Синџир И Книги За Ѓердани Книга Лупа За Зголемување Подарок Лупа Гроздобер Игл?
zoom_in

Галпада Читање Библиотека Објектив За Џебни Жени Накит Зумирање Лупа Занаети Со Бел Синџир И Книги За Ѓердани Книга Лупа За

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

ЛУПА ЃЕРДАН ЗА ЖЕНИ неговиот посебен и моден дизајн ќе направи да изгледате уникатно Одлично одговара на секој моден стил. ЛУПА ЛЕЌА ПРИВРЗОК ЃЕРДАН оваа лупа може да ви овозможи јасно да ги читате вашите книги и нема да направи вашите очи да се чувствуваат непријатно. ЛУПА ЃЕРДАН неговиот приврзок за лупа може да биде за читање, поправка, вкрстено шиење, шиење, набудување работи и многу повеќе. ЧИТАЊЕ ЛУПА ЛЕЌА ЃЕРДАН корисна алатка за луѓе со низок вид или постари лица, направете ги да се чувствуваат поудобно кога читаат. ЖЕНСКИ ЛУПИ ЃЕРДАНИ со ЛЕЌИ може да се носи во секоја пригода кога сакате да бидете пошармантни. повеќе шарм на вашиот изглед. Пакетот Вклучува 5 х Карактеристики На Ѓердан-дизајнот на приврзокот со лупа го прави ѓерданот и убав и практичен ѓердан со леќи за зголемување на читањето. - Неговиот приврзок за лупа може да биде за читање, поправка, вкрстено шиење, шиење, набудување работи и повеќе накит за леќи за лупа. - Големина : 47,00Х5, 00Х5, 00см/18, 47Х1, 97Х1 читање лупа леќа ѓердан. - Боја : Како Што Е Прикажано лупа ѓердан за жени-Фината изработка ги прави ѓерданите издржливи и удобни долго време носејќи ѓердан со лупа за читање. - Оваа лупа може да ви овозможи јасно да ги читате вашите книги и нема да направи вашите очи да се чувствуваат непријатно лупа леќа приврзок ѓердан.

Поврзани производи..