• Свеж
СЛАБИ ДОВЕРЛИВИ ТОПЛА БРИЧЕЊЕ Брич, Без Нејасни Лице Брич, Нега На Кожата Алатка за бричење &засилувач; Пилинг, Жилети За Жени, Дермапланинг Алатка, Отстранување На ?
zoom_in

СЛАБИ ДОВЕРЛИВИ ТОПЛА БРИЧЕЊЕ Брич, Без Нејасни Лице Брич, Нега На Кожата Алатка за бричење &засилувач; Пилинг, Жилети За Жени, Дермапланинг

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

ПИЛИНГ ЗА ИЗМАЗНУВАЊЕ НА КОЖАТА-Создадете совршена основа за вашата рутина за убавина Пилингот на лицето ја измазнува нерамномерната текстура на кожата, давајќи здрав сјај. Бричењето на лицето создава мазно платно за шминка и помага вашата нега на кожата подобро да се апсорбира. ЗАФАТ ШТО не СЕ ЛИЗГА-удобна за држење, долга рачка е дизајнирана специјално за женските лица за да ги елиминира несаканите влакна на лицето со прецизност и леснотија. ЖЕШКИОТ брич за БРИЧЕЊЕ е лесен што овозможува подобра контрола додека се ослободувате од нејасна праска. ЛЕСНО БРИЧЕЊЕ СО ПОДОБАР АГОЛ-закривената рачка му помага на бричот непречено да се лизне низ кожата. Внимавајте да не ја влечете против кожата, туку нежно движете се надолу или нагоре со кратки, нежни потези. Отстранувањето на мртвите клетки од кожата од површината ја подобрува текстурата на кожата. ПОП НОВО СЕЧИЛО ЗА НЕКОЛКУ СЕКУНДИ-нема повеќе досадни салонски восоци. Обновливиот, одржлив брич го одржува својот раб преку неколку намени, само редовно чистете со алкохол за триење помеѓу употребата. Кога ќе бидете подготвени за нов, само притиснете го копчето за ослободување напред, а потоа внимателно заменете го сечилото додека не го слушнете кликнувањето. Доколку ви требаат дополнителни сечила, достапно е погодно пакување од три готови за употреба заменски бричеви.

Поврзани производи..