• Свеж
Jsungo 2 пакет -датотека со датотеки со 10 папки за пополнување, документи за складирање на органиер со капак, склопувачки постелнина, организација за пополнување, канц?
zoom_in

Jsungo 2 пакет -датотека со датотеки со 10 папки за пополнување, документи за складирање на органиер со капак, склопувачки постелнина,

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Организаторот на датотеки Jsungo направен од трајни материјали за да се обезбеди стабилен систем за складирање за сите ваши потреби ; Организацијата на датотеки нуди доволно простор за организирање документи, виси датотеки, документи и други канцелариски материјали ;. Користете го и преносното поле за датотеки со четири рачки за чување книги, играчки, облека и многу повеќе;. Складирањето на канцелариски организатор на канцеларии може да ги украси домот и канцеларијата за да создаде уреден простор. Капакот за појавување чува прашина од вашите документи додека носи декоративен изглед. Jsungo е бренд за да донесе дома чувство за затоплување и да донесе погодност за животот на сите. Наша цел е да го максимизираме просторот за складирање на домот и канцеларијата, како што се кутијата со датотеки, облеката за ткаенини, компјутерската биро, итн. Ние сме континуирани посветени на дизајнирање и производство на производи за складирање, ви нудиме идеално решение за украсување дома и канцеларија. Сет за складирање на датотеки за надградба : Организаторот за канцелариски документи вклучува 2 ленти организации, 5 папка за датотеки со организатор за висина за големината на буквата, 5 пластични јазичиња и 1 заменливи бели инсерти. Големина на кутијата за вообичаени организатори : Димензии на ентериер : 15,6 "x 12.4; Надворешни димензии : 16. Организаторот за складирање одговара и на букви и датотеки со правна големина и други предмети надвор од датотеки. Користете ја искористете ја карактеристиката за преклопување, ставете го кутијата за склопување датотеки. Складирање на канцеларии за лента со капакот : Организаторот на датотеки со постелнина е совршено складирање за чување документи, папки, трудови; функционалниот и декоративен дизајн создава рамен и уреден простор. Единствено уникатно. Единствено уникатен Функционален дизајн : Цврсти метални рачки за лесно кревање и се исклучително издржливи за редење на повеќе кутии за пополнување. Слот за лабава со заштитна обвивка е корисен за датотеки за пребарување. Папка за големината на буквата, 5 пластични јазичиња и 1 заменливи бели инсерти. Заедничка организаторска кутија Големина : Внатрешни димензии : 15,6 "x 12.

Поврзани производи..