• Свеж
FASTSNAIL Хард Торбичка за Носење &засилувач; Пакет Додатоци Компатибилен СО PS VR2, Заштитно Куќиште За Складирање Со Заштитник На Објективот, Ремен За Рамо и Велкро Лент?
zoom_in

FASTSNAIL Хард Торбичка за Носење &засилувач; Пакет Додатоци Компатибилен СО PS VR2, Заштитно Куќиште За Складирање Со Заштитник На Објективот,

DEN 575.84

Стока
check Во продавницата

●Удобен Дизајн ● Оваа кутија ЗА носење PSVR2 со мазен и цврст двоен патент за лесно отворање и затворање Компактен и лесен, доаѓаат со издржливи handle.It е погодно за складирање и патување. ●Безбеден И Пренослив ● Изработен од цврст и издржлив материјал со висока густина го прави ВАШИОТ PSVR2 ослободен од шок, гребнатини, дробење, испакнатини и прашина. Лесното складирање преносливото тврдо заштитно куќиште за носење за патување е идеално за патување. ①Совршена Заштита Која е изработена од материјал отпорен на гребење и отпорен на удари,спречете ги слушалките од гребнатини, прашина и оштетување. ●Се-Во-Едно VR Додатоци Има разновидни додатоци, торба за складирање патувања ЗА слушалки PSVR2 во пакет што вклучува Капак За Заштита на Леќите 1 x; 4 x Велкро Ленти и торбичка за носење; 1xadgustable Ремен за Рамо. Што Е Вклучено Ќе добиете 1x Торбичка за НОСЕЊЕ ЗА PSVR2; 1 x Капак За Заштита На Објективот; 4 x Велкро ленти;1xadyble Ремен за Рамо. За секое купување, ние обезбедуваме 7 х 24 услуги на клиентите, доколку има какви било прашања, ве молиме контактирајте не, ние ќе се потрудиме да ве направиме задоволни.

Поврзани производи..