• Свеж
Систем За Филтрирање Pentair OMNIFilter U30, 10 Премиум Стандарден Систем За Филтрирање На Вода со Бајпас Вентил-Во-Глава, 3/4 NPT, Вклучува Јасно Куќиште, Кертриџ T01, Клуч И Држач ?
zoom_in

Систем За Филтрирање Pentair OMNIFilter U30, 10 Премиум Стандарден Систем За Филтрирање На Вода со Бајпас Вентил-Во-Глава, 3/4 NPT,

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

ПОДОБРЕТЕ ГО КВАЛИТЕТОТ на ВАШАТА ВОДА ВО ТЕКОТ на ВАШИОТ ДОМ и продолжете го животниот век на вашиот бојлер, машина за миење садови и други апарати со намалување на вкусот и мирисот на талог и хлор од вашата вода ЛЕСНА РАЗМЕНА НА КАСЕТИ-вградената функција за бајпас на вода ви овозможува да ги менувате касетите без да го исклучите главното водоснабдување. ЈАСНОТО ДОМУВАЊЕ ПОКАЖУВА ДЕКА СИСТЕМОТ РАБОТИ и можете да видите кога да ја смените касетата. ДОМУВАЊЕТО СЕ ПОВРЗУВА со која било 3/4" дојдовна водоводна линија и може да прими кој било стандарден филтер кертриџ од 10" х 2,5". КОМПЛЕТНИОТ СИСТЕМ ЗА ФИЛТРИРАЊЕ ВКЛУЧУВА јасно куќиште со бајпас вентил-во-глава, кертриџ За филтрирање Т01, клуч и држач За монтирање U2530. ПОДОБРЕТЕ ГО КВАЛИТЕТОТ на ВАШАТА ВОДА ВО ТЕКОТ на ВАШИОТ ДОМ и продолжете го животниот век на вашиот бојлер, машина за миење садови и други апарати со намалување на вкусот и мирисот на талог и хлор од вашата вода. ЛЕСНА РАЗМЕНА НА КАСЕТИ-вградената функција за бајпас на вода ви овозможува да ги менувате касетите без да го исклучите главното водоснабдување. ЈАСНОТО ДОМУВАЊЕ ПОКАЖУВА ДЕКА СИСТЕМОТ РАБОТИ и можете да видите кога да ја смените касетата. ДОМУВАЊЕТО СЕ ПОВРЗУВА со која било 3/4" дојдовна водоводна линија и може да прими кој било стандарден филтер кертриџ од 10" х 2,5".

Поврзани производи..