• Свеж
Каре &засилувач; Вид 8X Рачно Читање Лупа - 75ММ Големи Лупа - Не-Лизга Мека Рачка - Употреба ЗА Наука, Читање, Инсекти И Растителни Набљудување-За Деца, Возрасни, Постар?
zoom_in

Каре &засилувач; Вид 8X Рачно Читање Лупа - 75ММ Големи Лупа - Не-Лизга Мека Рачка - Употреба ЗА Наука, Читање, Инсекти И Растителни

DEN 143.84

Стока
check Во продавницата

Каре & Вид 8х Рачно Читање Лупа гумената рачка е наменета за нелизгачки стисок Тоа е погодно за употреба. Оваа лесна лупа може да помогне кога редовните очила за читање можеби не се доволни. Дајте го ова како подарок и помогнете им да станат млади истражувачи и повеќе ангажирани во активности на отворено.Зголемувачот им олеснува на младите да гледаат мравки, инсекти, растенија. Мал е, пренослив и лесен за носење. Чувајте еден дома за да им помогне на вашите хоби (печат и монета собирање), изработка и други активности. СОВЕТ : Внимавајте на соодветно растојание кога користите каква било лупа. Не е препорачливо да го ставате премногу блиску до очите. Најдоброто растојание од лупата од очите е оддалечено околу 5,7 до 9,4 инчи. Содржина : - 1x 8 X Лупа (Портокал) - 1x Кар & Вид Крпа За Чистење Kare & Вид USPTO#87035676 - е регистрирана трговска марка заштитена Со Законот ЗА Трговски марки НА САД. Каре & Вид производи се продаваат само од овластени продавачи. Оваа ставка бродови Во каре & Вид мало пакување. Ако поради некоја причина не сте задоволни со било кој производ Од Страна На Каре И Вид, ве молиме не двоумете се да не контактирате. Преземаме целосна сопственост и одговорност за квалитетот на нашите производи и ќе се потрудиме брзо и ефикасно да го решиме вашиот проблем!.

Поврзани производи..