• Свеж
Конус екранот стојат свадбена торта стои за држач за чаши табела за табели за јадење за јадење 6 дупки десерт дисплеј храна стојат крем конус фиока акрилик држач DIY ?
zoom_in

Конус екранот стојат свадбена торта стои за држач за чаши табела за табели за јадење за јадење 6 дупки десерт дисплеј храна стојат крем конус

DEN 488.00

Стока
check Во продавницата

Стенд за приказ на конус на вафли : Многу е лесен да се одвои, да се чува и чисти Трач за тесто за торта : Овој држач за конуси ќе ви го даде најдобриот атрактивен начин за прикажување на вашиот конус за сладолед со редовна големина на вашата забава или секојдневен десерт. Носител на снежни конуси : Направено од врвен материјал за безбеден и за употреба. Сладолед чист држач : Можете да користите конус на хартија за да служите закуска мешавина, помфрит и овошни конуси. Држач за мини крем за крем : Овој штанд за конус ќе ги спречи да се истураат и неговите. Стенд за приказ на конус на вафли : Многу е лесен да се одвои, да се чува и чисти. Трач за тесто за торта : Овој држач за конуси ќе ви го даде најдобриот атрактивен начин за прикажување на вашиот конус за сладолед со редовна големина на вашата забава или секојдневен десерт. Носител на снежни конуси : Направено од врвен материјал за безбеден и за употреба. Сладолед чист држач : Можете да користите конус на хартија за да служите закуска мешавина, помфрит и овошни конуси. Држач за мини крем за крем : Овој штанд за конус ќе ги спречи да се истураат и неговите.

Поврзани производи..