• Свеж
Zerodeko 1PC решетка за складирање чевли за чување чевли за чување метални чевли решетката wallид монтиран полица бања за палење решетката за чевли за чевли за чевли за че?
zoom_in

Zerodeko 1PC решетка за складирање чевли за чување чевли за чување метални чевли решетката wallид монтиран полица бања за палење решетката

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Организатор на чевли за плакари : се одликува со едноставна структура, многу лесна за ракување Заштеда на простор за заштеда на чевли : Изработено е од врвен материјал, што може да биде за времето. Стенд на решетката за влечење : Организатор на решетката за чевли Може да се стави во просторијата, што може да ја задржи вашата соба уредна без комплицирана инсталација. Кабинет за складирање на чевли за ткаенини : Организатор на решетки за чевли железо занаетчиски папучи решетки со повеќе слоеви папучи за складирање на решетки. Решетка за складирање на чевли : ротирачка основна структура, што го прави погодно за складирање. Список на пакети 1 x Севчиња Карактеристики на решетките - Материјал : Пол за железо влечки - Големина : 21.82x19 Slipper Storage Rack Rack. - Боја : држач за црни трајни влечки - ја карактеризира едноставната структура, многу лесен за ракување на држачот на чевли за ткаенини. - Доаѓа со повеќеслојна структура, многу погодна за употреба на штанд за ленти за лизгање. - решетката е изработена од материјал од висока класа, кој има плакарот за добра издржливост. - Совршено за употреба во бањата и дневната соба за влез за чевли. - Доброто изработка обезбедува издржливост и практичност влечење на домаќинствата. Дали сакате вашата бања или спална соба да изгледа уредно и чиста? Оваа решетка за складирање ќе биде прекрасен избор за вас.

Поврзани производи..