• Свеж
SANPYL 40GBPS USB C Магнетски адаптер, 24 PIN PD 140W Брзо полнење и трансфер на податоци, 8K HD видео -излезен тип Ц конектор, компатибилен за таблети OS X PC и повеќе уреди со типот C.
zoom_in

SANPYL 40GBPS USB C Магнетски адаптер, 24 PIN PD 140W Брзо полнење и трансфер на податоци, 8K HD видео -излезен тип Ц конектор,

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

24 игла : USB C магнетниот адаптер обезбедува стабилен пренос на податоци со 24 пина и 24 K процес на позлата со злато Пофлексибилно за употреба и спречување на вашата тетратка да падне од работната површина поради случајно влечење.1 Стандард : USB C конекторот е дизајниран да го почитува стандардот за трансфер на податоци USB 3.1, поддржувајќи ја брзината на пренесување на податоци од 40 GBS и излезот од 8 K HD AV. 180 степени реверзибилен за лесна употреба. Компатибилен : Совршено компатибилен со Mac Book Pro 16in (96 W), за Mac Book Pro 15in (87 W), за Mac Book (29 W/30 W), за Matebook, за Dell XPS, за Galaxy Book, за i OS Tablet Pro 2018-2020, за i OS Таблет воздух 2020 и други уреди USB C порта. Брзо полнење : Овој магнетски USB C3.1 адаптер овозможува брзо полнење до 140 W за лаптопи, таблети и телефони. Параметрите на излез на електрична енергија можат автоматски да се прилагодат по потреба за конфигурација. Преносен дизајн : Конекторот за адаптер со магнетски тип Ц е преносен и компактен за лесно патување, со алуминиумско куќиште и ултра компактен дизајн за ефикасно организирање на кабли на вашата работна површина. 24 игла : USB C магнетниот адаптер обезбедува стабилен пренос на податоци со 24 пина и 24 K процес на позлата со злато. Пофлексибилно за употреба и спречување на вашата тетратка да падне од работната површина поради случајно влечење.1 Стандард : USB C конекторот е дизајниран да го почитува стандардот за трансфер на податоци USB 3.1, поддржувајќи ја брзината на пренесување на податоци од 40 GBS и излезот од 8 K HD AV.

Item Type:
USB C Magnetic Adapter
Material:
Aluminum Alloy
Color:
Silver Gray
Type:
Straight
Charging Power:
140W
Transmission Speed:
40Gbps
Transfer Content:
Support 8K HD Screen Casting
Interface:
USB C
How to Use:
Plug and Play:
Package List:
1 xUSB C Magnetic Adapter:

Поврзани производи..