• Свеж
Една рака Турнир, контролен завој за хеморагија Престанете со крварење лента за прва помош за опстанок Медицински додаток за итни случаи за итна помош за дневна ре?
zoom_in

Една рака Турнир, контролен завој за хеморагија Престанете со крварење лента за прва помош за опстанок Медицински додаток за итни случаи за итна

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Направено од квалитетен материјал, здрав и издржлив, лесен и преносен Направено од квалитетен материјал, здрав и издржлив, лесен и преносен. Направено од квалитетен материјал, здрав и издржлив, лесен и преносен. Лесен едноставен дизајн, еден рачен дизајн за брза само-апликација. Со етикета за крпа за запишување на времето на примена за да се идентификуваат временските ограничувања и да се спречат потенцијалните опасности. Индивидуалниот вакуумски пакет обезбедува безбедност на турнирот. Погодно за какви било употреби на итни случаи на отворено, кампување, лов, итн. Карактеристики : 1. Направено од квалитетен материјал, здрав и издржлив, лесен и преносен. Лесен едноставен дизајн, еден рачен дизајн за брза само-апликација. Со етикета за крпа за запишување на времето на примена за да се идентификуваат временските ограничувања и да се спречат потенцијалните опасности. Индивидуалниот вакуумски пакет обезбедува безбедност на турнирот. Погодно за какви било употреби на итни случаи на отворено, кампување, лов, итн. Спецификација : Материјал : Најлон боја : прикажано како слики Вкупна должина : Прибл. 95 см / 37,4 инчи тежина : приближно. 78 G список на пакети : 1 * Турнир.

Material:
Nylon
Color:
Shown as pictures
Total Length:
Approx. 95 cm / 37.4 inch
Weight:
Approx. 78g
Package list:
1 * Tourniquet:

Поврзани производи..