• Свеж
СОЛУСТ Силиконски Кабелски Врски 10 парчиња Случајни Жичани Врски Инчни Податоци За Фиксирање На Боја Клип Гумена Торба Прстени Силиконски Кабел За Домашна Вратов?
zoom_in

СОЛУСТ Силиконски Кабелски Врски 10 парчиња Случајни Жичани Врски Инчни Податоци За Фиксирање На Боја Клип Гумена Торба Прстени Силиконски

DEN 143.84

Стока
check Во продавницата

ПОШТЕНСКИ ВРСКИ - должината е 8 инчи, изработена од висококвалитетен силикон, има осум различни бои ( случајни бои ), секое пакување од 10 силиконски врски СИЛИКОНСКИ ВРСКИ ТОРБА КЛИП дизајн За самозаклучување, удобен и лесен за употреба. ТОРБА ЗАПЕЧАТУВАЊЕ КЛИПОВИ Користете ја оваа кабелска вратоврска за да ги врзете закачалките на балконот со облеката од дување. ПОПРАВАЊЕ ПРСТЕН КАБЕЛ ВРСКИ - овие големи кабелски врски се и еднократно. Ременот на торбата е целосно изработен од силикон, кој е брз, удобен и безбедно заклучен и може веднаш да се отклучи. САМОЗАКЛУЧУВАЧКИ КАБЕЛСКИ ВРСКИ Погоден За внатрешна или надворешна употреба. Можете да го врзете патентот на ранецот со овие кабелски врски, кои можат ефикасно да крадат. ПОШТЕНСКИ ВРСКИ - должината е 8 инчи, изработена од висококвалитетен силикон, има осум различни бои ( случајни бои ), секое пакување од 10 силиконски врски. СИЛИКОНСКИ ВРСКИ ТОРБА КЛИП дизајн За самозаклучување, удобен и лесен за употреба. ТОРБА ЗАПЕЧАТУВАЊЕ КЛИПОВИ Користете ја оваа кабелска вратоврска за да ги врзете закачалките на балконот со облеката од дување. ПОПРАВАЊЕ ПРСТЕН КАБЕЛ ВРСКИ - овие големи кабелски врски се и еднократно. Ременот на торбата е целосно изработен од силикон, кој е брз, удобен и безбедно заклучен и може веднаш да се отклучи. САМОЗАКЛУЧУВАЧКИ КАБЕЛСКИ ВРСКИ Погоден За внатрешна или надворешна употреба. Можете да го врзете патентот на ранецот со овие кабелски врски, кои можат ефикасно да крадат. Пакетот Вклучува 10 х Карактеристики На Силиконска Кабелска Вратоврска-Користете ја оваа кабелска вратоврска за да ги врзете закачалките на балконот со облеката од дување на Силиконски Кабелски Врски. - Врзете се што е неуредно, дизајнирано за организирање и здружување на слушалки, податочна линија, полуизедени кеси за храна и неуредни жици итн.

Поврзани производи..