• Свеж
Метакситичност Филипс завртки за самопочит 100 парчиња, завртка за дрво од јаглероден челик - за одржување на куќи и обработка на дрво, црна
zoom_in

Метакситичност Филипс завртки за самопочит 100 парчиња, завртка за дрво од јаглероден челик - за одржување на куќи и обработка

DEN 683.20

Стока
check Во продавницата

[1] : Нанесете на - завртките за само -прислушување на главата на Филипс се користат во одржување на куќи, обработка на дрво или лим, можат да вежбаат низ тенки челични плочи и широко се користат во куќите на челична структура и други згради [2] : Спецификација - Големина на низата : #8 x 3/4 "; Големина на главата на завртката : 10,5мм (г) x2. [3] : Дизајн - дизајн на доветаил, бр. Потребно е дупчење пред употреба, завртката за само-прислушување со бит за вежба им овозможува на завртката да се вежба директно во лим или дрво. [4] : ​​Предност-завртката за само-дупчење на Филипс е изработена од јаглероден челик со завршна површина од црн оксид, кој е анти-каша, отпорен на корозија, има голема цврстина и добра отпорност на абење. [5] : Вклучена количина-100 парчиња x филипс завртки за само-прислушување. [1] : Нанесете на-завртките за само-прислушување на главата на Филипс се користат во куќата Одржување, обработка на дрво или лим, може да вежба преку тенки челични плочи и широко се користат во куќите на челична структура и други згради. [2] : Спецификација - Големина на низата : #8 x 3/4 “; Големина на главата на завртката : 10,5мм (г) x2. [3] : Дизајн - Дизајн на Dovetail, потребно е дупчење пред употреба, завртката за самопочитување со бит за вежбање дозволува завртката да се вежба директно во лим или дрво. [4] : Предност-завртката за само-дупчење на Филипс е изработена од јаглероден челик со завршна површина на црна оксид, што е анти-кара, отпорен на корозија, има голема цврстина и добра отпорност на абење.

Material:
Carbon Steel
Finish:
Black Oxide
Thread Size:
#8 x 3/4
Screw Head Size:
10.5mm(D)x2.5mm(T)/0.41x0.1
QUANTITY INCLUDED - 100pcs x Phillips Self-Tapping Screws:
ADVANTAGE - The Phillips self-drilling screw is made of carbon steel with a black oxide surface finish, which is anti-rust, corrosion-resistant, has high hardness and good wear resistance.:
INSTALL - Dovetail design, no drilling required before use, self-tapping screw with drill bit allows the screw to drill directly into the sheet metal or wood. :

Поврзани производи..