• Свеж
КСГДЕН Соблекувална, Продавница За Облека Во Фитинг Соба, Комплет За Завеси За Мобилни Партиции, Шкафче За Заштита На Сенките За Невестинска Продавница, Златен Прс?
zoom_in

КСГДЕН Соблекувална, Продавница За Облека Во Фитинг Соба, Комплет За Завеси За Мобилни Партиции, Шкафче За Заштита На Сенките

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Носечки 25 кг : Шини Во Облик На Ц, Пресечна Железна Заграда, Дизајн Монтиран На Ѕид, Заштедете Простор, Дијаметарот е 25мм Има Носивост од 25 Кг. Лесно Одржување : Инсталација На Удар. Меката Завеса Може Да Се Пере, Лесно Се Чисти и Одржува. Можете Да Користите Пегли Со Ниска Температура за Да Ја Испеглате. Силна Приспособливост : Погоден За Студентски Домови, Канцеларии, Домашни Гардероби, Бутици, Продавници За Невести, Студија, Центри За Капење, Топла Пролет Итн. Шатор за приватност : Лен, Лесен за Преклопување, Добра Завеса, Стапката На Засенчување е околу 98% и може Да Обезбеди Ефикасен Безбеден Приватен Простор. Преместен Во Секое време : Може Брзо Да Се Расклопи и Инсталира, Лесен За Движење, Фиксиран Во Кој било Агол или Простор, Може Да Се Инсталира Независно Од Едно Лице. ????????????Детали : Стапката На Засенчување е околу 98% и Може Да Обезбеди Ефикасен Безбеден Приватен Простор.Крпата За Завеси Е Опремена Со Шипка, Која Лесно Се Влече и е Поудобна за Use.It Составен е Од Завеси и Загради Во Форма На Ц, кои Можат Брзо Да се Инсталираат и Расклопат.Спецификации на производот : Име : Соблекувална / Соблекувална За Рамки Ромодел : 202103271 количина : 1 боја : 6 Боја Тежина : Околу 3-4 килограми тежина : 25 килограми Фиксна Висина : 200cmframe Материјал : Метален Железен Материјал : Лен Дали да Се Соберат : Да Дали За Удирање : Yes Size : 80 X80 Cm , 90 X90 Cm , 100x100cm(Должина X Ширина)Список За Пакување1x ткаенина завеса1x метална рамка1x додатоци за инсталацијауслуга : Ние Обезбедуваме 24-Часовна онлајн услуга за клиенти.

Поврзани производи..