• Свеж
Ambesonne Окултни Компјутер Глувчето Рампа, Гроздобер Египетски Мачка Сфингата Источна Дизајн Уметност Печатење, Правоаголник Не-Лизга Гумени Глувчето X-Големи, 35 x 15 И?
zoom_in

Ambesonne Окултни Компјутер Глувчето Рампа, Гроздобер Египетски Мачка Сфингата Источна Дизајн Уметност Печатење, Правоаголник Не-Лизга

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Мерења : 35,4 инчи широк х 15,75 инчи долг ПРОИЗВЕДЕНО ВО САД. ЛЕСЕН за УПОТРЕБА - Гумена подлога Што не се лизга и мазна површина и тркалезни рабови. Овозможува лесно лизгање. ЛЕСЕН ЗА ОДРЖУВАЊЕ-Лесен за чистење. Само избришете ја со влажна крпа. Одлична контрола и удобност. КАРАКТЕРИСТИКИ-ИЗДРЖЛИВ. Живописни бои и јасна слика. БЕЗ ИЗБЛЕДУВАЊЕ-Без бои што му штетат на здравјето на вашето семејство. СОВРЕМЕНИ ОТПЕЧАТОЦИ-Печатени со најсовремена технологија за дигитално печатење. За домови и канцеларии. Мерења : 35,4 инчи широк х 15,75 инчи долг. ПРОИЗВЕДЕНО ВО САД. ЛЕСЕН за УПОТРЕБА - Гумена подлога Што не се лизга и мазна површина и тркалезни рабови. Овозможува лесно лизгање. ЛЕСЕН ЗА ОДРЖУВАЊЕ-Лесен за чистење. Само избришете ја со влажна крпа. Одлична контрола и удобност. КАРАКТЕРИСТИКИ-ИЗДРЖЛИВ. Живописни бои и јасна слика. БЕЗ ИЗБЛЕДУВАЊЕ-Без бои што му штетат на здравјето на вашето семејство. СОВРЕМЕНИ ОТПЕЧАТОЦИ-Печатени со најсовремена технологија за дигитално печатење. За домови и канцеларии. Мерења : 35 инчи широк х 15 инчи долг. ПРОИЗВЕДЕНО ВО САД. ЛЕСЕН за УПОТРЕБА - Гумена подлога Што не се лизга и мазна површина и тркалезни рабови. Овозможува лесно лизгање. ЛЕСЕН ЗА ОДРЖУВАЊЕ-Лесен за чистење. Само избришете ја со влажна крпа. Одлична контрола и удобност. КАРАКТЕРИСТИКИ-ИЗДРЖЛИВ. Живописни бои и јасна слика. БЕЗ ИЗБЛЕДУВАЊЕ-Без бои што му штетат на здравјето на вашето семејство. СОВРЕМЕНИ ОТПЕЧАТОЦИ-Печатени со најсовремена технологија за дигитално печатење. За домови и канцеларии. Совршен за сите типови глувци и потребите на различни корисници! Овие забавни и уникатни влошки за глувци се направени од висококвалитетна еколошка ткаенина, а подлогата е изработена од неопренова гума што не се лизга за најдобра контрола и удобност. Нашите designономски дизајни на подлоги за глувци ќе го променат изгледот на вашата канцелариска маса. Наоѓањето на вистинските влошки за глувци за компјутери може да биде тешко, но со нашиот огромен избор, можете да го подигнете декорот на бирото на компјутерот.

Поврзани производи..