• Свеж
DURACELL CR2032 3v Литиумска Батерија, Карактеристики За Безбедност На Децата, 1 Пакет За Броење, Литиумска Монета Батерија За Клуч, Далечински Управувач За Автомобил, Мони?
zoom_in

DURACELL CR2032 3v Литиумска Батерија, Карактеристики За Безбедност На Децата, 1 Пакет За Броење, Литиумска Монета Батерија За Клуч, Далечински

DEN 1561.60

Стока
check Во продавницата

ГОРЧЛИВИОТ ВКУС ГО ОБЕСХРАБРУВА ГОЛТАЊЕТО - Батериите Со Литиумски Монети Дурацел се единствените батерии со нетоксичен, горчлив слој што ќе помогнат да се обесхрабри голтањето ПАКУВАЊЕТО БЕЗБЕДНО ЗА ДЕЦА го прави пакувањето На Батеријата Од Литиумска Монета Дурацел речиси невозможно да се отвори без ножици. ДОЛГОТРАЈНИТЕ БАТЕРИИ ДИЗАЈНИРАНИ ЗА СИГУРНОСТ-Батериите Со Литиумски Монети Дурацел ја испорачуваат долготрајната моќност и перформанси на кои можете да сметате за електронски уреди низ домот или во движење. СИГУРНА МОЌНОСТ-батеријата На Литиумска Монета ДУРАЦЕЛ 2032 3v ги напојува и секојдневните и основните домашни уреди, вклучувајќи клучеви, далечински управувачи, монитори за гликоза, термометри и многу повеќе. ЗАГАРАНТИРАНА ЗА 10 ГОДИНИ ВО СКЛАДИРАЊЕ-има моќ до една деценија во складирање, така што можете да бидете сигурни дека овие батерии ќе бидат подготвени кога ќе ви требаат.

Поврзани производи..