• Свеж
ОЦИКЛОН Сјај Случај за iPhone 12 Pro Max 6.7 инчи, Искра Дијамант Мека Браник Покритие Со Прстен Стојат Симпатична iPhone 12 Pro Max Заштитни Телефон Случај За Жени Девојки-Виолето?
zoom_in

ОЦИКЛОН Сјај Случај за iPhone 12 Pro Max 6.7 инчи, Искра Дијамант Мека Браник Покритие Со Прстен Стојат Симпатична iPhone 12 Pro Max Заштитни

DEN 424.00

Стока
check Во продавницата

[Компатибилен со] : куќиштето ЗА Телефон СО СЈАЈ ОД ОЦИКЛОН е дизајнирано само за i Phone 12 Pro Max 5 G 6,7 инчи објавено во 2020 година Пакетот Вклучува : 1*Телефонска Кутија со држач за прстен + 1*Јаже. Забелешка : Не За i Phone 12/12 Pro (6,1 инчи), не За i Phone 12 mini (5,4 инчи). [Оригинален Дизајн] : надграден сјај интегриран дизајн, направете го вашиот iphone 12 pro max изгледа повеќе луксузно, сјае и светкаво, исто така, избегнувајте сјајот директно да се допира со нечистотии, така што ќе може постојано да светка. [ Елегантен Стил] : Симпатична iphone 12 pro max случај доаѓаат со луксузни елегантен дизајн, инкрустирани вештачки кристал дијамант на работ и прстенот, совршено одговара за тинејџерски, тинејџерки и жени. Изберете ОЦИКЛОН, покажете го вашиот уникатен стил, направете го вашиот телефон позабавен и шик. [Ослободете Ја Раката] : држачот за држач за Прстен може да се прилагоди на 360° и да се отвори на 90° според вашите потреби за претпочитање, Гледање емисии, Учење и Работа итн. Постојат 2 дупки на левото дно, можете да изберете висат на јажето на левата страна. за да можете полесно да го држите телефонот, тој никогаш нема да падне. [Целосна Заштита] : 1,0 мм подигнат раб на екранот и 1,5 мм подигнат раб на камерата избегнувајте го вашиот нов iphone 12 pro max од гребнатини, подобрените 4 аголни воздушни перничиња носат подобар отпорен на удари на вашиот телефон, повеќе нема да се грижите дека случајно ќе се скрши.

Поврзани производи..