• Свеж
КАТЕИ ПРИКАЗНА Торба За Перење За Градници 3 Парчиња Мрежести Кеси За Долна Облека За Перење Со Ексклузивна Брава Спречете Го Патентот Да Ја Префрли Патничката Тор?
zoom_in

КАТЕИ ПРИКАЗНА Торба За Перење За Градници 3 Парчиња Мрежести Кеси За Долна Облека За Перење Со Ексклузивна Брава Спречете Го Патентот

DEN 575.84

Стока
check Во продавницата

①ВКЛУЧЕНИ ПРЕДМЕТИ 3 комплети од 7,28 х 12,8 инчи чантата за долна облека со рачка може да се грижи за миење на повеќето Градници гаќи чорапи и друга мала облека Хемисферичниот дизајн на торбата за перење градник може да осигури дека градникот не е исцеден. Торбата за чистење градник, исто така, може ефикасно да го изолира градникот од јакната и да спречи заплеткување и олабавување на ременот за градник, со што ќе се елиминира прекинот на чашата, долната жица, ременот, ременот и одржувањето на обликот на градникот. €ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН ПАТЕНТ_ Мрежеста Торба За Перење Користете Мек Пластичен Патент За Глава Удобен И Антиоксидациски Без Ексклузивна Брава За ' Рѓа Може Да Спречи Поместување На Патентот Додека Се Мие и Суши. ●БЕЗ КИНЕЊЕ и ВЛАКНЕНЦА при ПЕРЕЊЕ + Торба за Перење со Мрежа за Перење алишта Со Уникатна Конструкција На Мрежа Што Дише Може Да Има Темелно Чисто Перење во Машината за Перење и Рамномерно Сув Процес во Машината за Сушење. Нема Мирис Заплеткување И Кинење Деформирани. ●ИЗДРЖЛИВА И ДИШЕ q Торбата за Миење Градник Е Изработена од Полиестерски Влакна Што Дишат Отпорни На Абење Фина Мрежа Опремена со Пропустливост на Вода и Фина Филтрација И Перформанси за Чистење Шевовите На Рабните Споеви се Затегнати и Не Се Лесни за Пукање Може Да се Користат Долго време.

Поврзани производи..