• Свеж
Машина за плочки Cusma плочки, безжична машина за вибрирачки електрични плочки, машина за инсталирање на автоматско израмнување на плочки
zoom_in

Машина за плочки Cusma плочки, безжична машина за вибрирачки електрични плочки, машина за инсталирање на автоматско израмнување на плочки

DEN 2684.80

Стока
check Во продавницата

Вибрациите со едно копче, дури и силата : може да ја прилагоди фреквенцијата на вибрациите според големината на тулата, да ја поправи позицијата на тулата и да ја подобри ефикасноста Интелигентна контрола на фреквенцијата : Прилагодување на повеќе позиции.Батеријален живот : Вградена батерија од 3000 mah литиум, брзо полнење, долготраен век на траење на батеријата. Операција со една рака : Стабилните и безбедни операции ја олеснуваат вашата работа, погодна за инженерски тимови и исто така погодни за домашна употреба. Дизајн на механизам за заклучување на пролетта : удобен и без напор. Погодно за wallидни плочки, мали плочки за подни плочки : Се користи за движење и инсталација на подни плочки и wallидни плочки, во голема мерка подобрување на ефикасноста на работата. Вибрациите со едно копче, дури и силата : може да ја прилагоди фреквенцијата на вибрациите според големината на тулата, да ја поправи позицијата на тулата и да ја подобри ефикасноста. Интелигентна контрола на фреквенцијата : Прилагодување на повеќе позиции.Батеријален живот : Вградена батерија од 3000 mah литиум, брзо полнење, долготраен век на траење на батеријата. Операција со една рака : Стабилните и безбедни операции ја олеснуваат вашата работа, погодна за инженерски тимови и исто така погодни за домашна употреба. Дизајн на механизам за заклучување на пролетта : удобен и без напор. Погодно за wallидни плочки, мали плочки за подни плочки : Се користи за движење и инсталација на подни плочки и wallидни плочки, во голема мерка подобрување на ефикасноста на работата. Карактеристики : Интелигентна контрола на фреквенцијата : Прилагодување на мулти-позиција.

Vibration frequency:
12000r/min
Battery capacity:
3000mA
Product size:
248x100x120mm
How to use:
1. Fully charge the machine.:
2. Place the suction cup of the tiling machine on the tiled brick, hold the handle, push the finger up to the suction cup handle, push the lifting rod upwards, push the locking mechanism, and attach the brick to the suction cup.:
3. Press and hold the smart FM button for 3-5 seconds, start the switch, click the smart tact switch, the motor starts to vibrate.:
4. After the bricks are tightly attached, press and hold the smart FM button for 3-5 seconds to turn off the power, and the work is over.:
5. If you forget to turn off the power, the machine will automatically shut down after 30 minutes. This machine is suitable for left or right hand operation.:
Package Includes:
Tile tiler x 1 :

Поврзани производи..