• Свеж
Fafeicy IP20 за заштитен уред за заштитени пренапони, 1000VDC Брз одговор Фотоволтаичен DC Surge Protector, 35 стандардна инсталација на железницата
zoom_in

Fafeicy IP20 за заштитен уред за заштитени пренапони, 1000VDC Брз одговор Фотоволтаичен DC Surge Protector, 35 стандардна инсталација на железницата

DEN 371.20

Стока
check Во продавницата

Екранот на статусот : Заштитен уред за пренапони има визуелен прозорец, а различни бои укажуваат на различни работни состојби на заштитник, што е интуитивно и удобно Високи перформанси : Заштитниот уред за пренапони има мала струја на истекување, време на брзо реагирање и низок преостанат напон, заштитниот заштитник ефикасно вашите електрични уреди од оштетување. Лесна инсталација : Заштитен уред за засилување Усвојува 35мм стандардно монтирање на железницата, овој заштитник е многу да се инсталира во полето за дистрибуција на моќност на домаќинството. Висока безбедносна дизајн : Усвојува материјал за школка со огноотпорен и компјутерски ретардантен компјутер, заштитен уред, вграден над струја, прегревање и технологија контролирана од температурата со краток спој, со висока безбедност и сигурност. Заштита на неуспех : Со оценка за заштита на IP20, вграден во уред за ослободување на неуспех, кога заштитник на пренапон не успева поради прегревање и дефект на струја, уредот за ослободување на неуспех автоматски ќе го исклучи од електричната мрежа. Екранот на статусот : Заштитен уред за пренапони има визуелен прозорец, а различни бои укажуваат на различни работни состојби на заштитник, што е интуитивно и удобно. Високи перформанси : Заштитниот уред за пренапони има мала струја на истекување, време на брзо реагирање и низок преостанат напон, заштитниот заштитник ефикасно вашите електрични уреди од оштетување. Лесна инсталација : Заштитен уред за засилување Усвојува 35мм стандардно монтирање на железницата, овој заштитник е многу да се инсталира во полето за дистрибуција на моќност на домаќинството. Висока безбедносна дизајн : Усвојува материјал за школка со огноотпорен и компјутерски ретардантен компјутер, заштитен уред, вграден над струја, прегревање и технологија контролирана од температурата со краток спој, со висока безбедност и сигурност. Заштита на неуспех : Со оценка за заштита на IP20, вграден во уред за ослободување на неуспех, кога заштитник на пренапон не успева поради прегревање и дефект на струја, уредот за ослободување на неуспех автоматски ќе го исклучи од електричната мрежа.

Item Type:
Surge Protective Device
Shell Material:
Fireproof and high flame retardant PC
UC:
1000VDC
In:
20KA (8/20μs)
Inmaximum:
40KA (8/20μs)
Up:
≤3.8KV
Installation:
35 standard guide rail
Protection Grade:
IP20
How to Use:
1. This series of surge protector is applicable for AC 50/60Hz, 1000V and below TT, IT, IT S, TN CS and other power supply systems, can be used as the equipotential connection at the interface between LPZ1, LPZ2 and LPZ3. The design basis is in accordance with IEC61643 1 and GB8802.1. :
2. The shell is designed to be installed on a 35mm electrical guide rail. :
3. The product is equipped with a built in failure release device. When the surge protector fails due to over current overheating and breakdown, the failure release device can automatically disconnect it from the power grid, and the visual warning indicator module changes from green (normal) to red (fault), the module with protector can be replaced under working voltage.:
Package List:
1 x Surge Protective Device :

Поврзани производи..