• Свеж
20 Парчиња Пластични Контејнери За Облекување Салата 2 Мл Контејнери За Сос За Ручек Контејнери За Зачини За Повеќекратна Употреба Со Капаци Квадратни Мини Контејн?
zoom_in

20 Парчиња Пластични Контејнери За Облекување Салата 2 Мл Контејнери За Сос За Ручек Контејнери За Зачини За Повеќекратна Употреба Со Капаци

DEN 191.84

Стока
check Во продавницата

Контејнер за Облекување Мини Салата : секој сад за облекување е околу 2,4 х 1,6 х 1,6 инчи и приближно 60 мл/ 2 мл, тој е компактен и пренослив, лесен за ставање во разни кутии за ручек и контејнери за ручек, не зазема многу простор на вашата работна маса; овој сет е идеален за контрола на порциите, што може да ви помогне да задржите разумен дел за да ја задржите здравата навика за храна. Силиконски Капаци Отпорни На истекување и Истурање : прилепените капаци на чашите за зачини имаат запечатени силиконски прстени кои ефикасно обезбедуваат херметички, отпорен на истекување заптивка за да се осигурате дека вашите внимателно измислени оброци ќе останат свежи и вкусни; без изгореници од замрзнувач и без застоени мунки. Квалитетен Материјал : чашите за сос се направени од безбедна и здрава пластика; тие се безбедни и без мирис, ви овозможуваат да подготвите соодветна количина храна за вашите малечки; нема повеќе отпад од храна; исто така ви овозможува да ја намалите употребата на контејнери за еднократна употреба. Повеќенаменски Контејнери За Подготовка На Оброци : малите контејнери за облекување не се погодни само за сосови, преливи за салата, зачини, предјадења, туку се идеални и за закуски, храна за бебиња, апчиња итн.; Применливо за употреба во кујна, ресторан, СКАРА, кампување, излети и забави. Пријателски За микробранова печка, Замрзнувач И Машина За Миење Садови : за да ја загреете храната, само ставете ја во микробранова печка, само не заборавајте да го извадите капакот; Изладете ја овошната каша во замрзнувач за освежително уживање; за миење, едноставно ставете ја во машина за миење садови.

Поврзани производи..