• Свеж
Alremo Huangxing - Контролер на температура и влажност, интелигентен автоматски LED дисплеј мултифункционален контролер на влажност на температурата, точна климатска комо?
zoom_in

Alremo Huangxing - Контролер на температура и влажност, интелигентен автоматски LED дисплеј мултифункционален контролер на влажност на температурата,

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Погоден за контрола на инкубатор, климатска комора, магацин и сл Како интелигентен контролер на температура и влажност, тој користи компактен дизајн, ANDIP65 ниво на предна заштита на панелот. Мала големина и мала тежина, и лесно е да се инсталира и ракува. LED дисплејот го прави јасен и лесен за прегледување. Сензор за висока точност за точно мерење. Погоден за контрола на инкубатор, климатска комора, магацин и сл. Како интелигентен контролер на температура и влажност, тој користи компактен дизајн, ANDIP65 ниво на предна заштита на панелот. Мала големина и мала тежина, и лесно е да се инсталира и ракува. LED дисплејот го прави јасен и лесен за прегледување. Сензор за висока точност за точно мерење. Карактеристики : мала големина и мала тежина, и лесно е да се инсталира и ракува. Сензор за висока точност за точен LED дисплеј за мерење го прави јасен и лесен за прегледување погоден за контрола на инкубаторот, климатската комора, магацин и слично. Спецификација : Модел : XD 7801 A Напон на напојување : AC185 ~ 245 V 50 Hz Сигнал за влез : 1 пат температура 3. Струнг вибрации или ударни; 4. Исклучено на континуиран спреј за вода; 5. Изложеност на корозивни и загадувачки материи (на пр. Сулфур и амонијак што содржат чад, спреј со сол, чад) за да се спречи ерозија и оксидација; 6.

Model:
XD 7801A
Power supply voltage:
AC185~245V 50HZ
Input signal:
1 way Temperature & Humidity sensor
Sensor cable15m :
Set range 5 ~ 95 RH / 20 ~ 60鈩?:
Output load:
5 way 5A/250Vac (resistive load)
Working environment:
20~60鈩?0~90 RH no condensation
Protection level:
IP65(front panel)
Overall dimension:
85*35*65mm/3.3*1.4*2.6in
Outer shell:
ABS flame retardant
Opening size:
71*29mm/2.8*1.1in
Weight:
Approx.197g/6.9oz
Package list:
1 x Temperature & Humidity Controller :
1 x sensor cable :
1 x instructions:
Notice :
1Please try to avoid installing the controller in the following environment :
2Where the relative humidity is greater than 90% or condensation exists; :
3.Strong vibration or percussion; :
4.Exposed to continuous water spray; :
5.Exposure to corrosive and polluting substances (e.g. sulphur and ammonia containing smoke, salt spray, smoke) to prevent erosion and oxidation; :
6.Environments containing explosive materials or combustible mixtures; :

Поврзани производи..