• Свеж
Ouyoxi јаже јаже, качување против анти-абела, најлонска искачување на деца, возрасни се искачуваат на мрежата за деца за возрасни рок игралиште мрежа мрежа за мрежни м?
zoom_in

Ouyoxi јаже јаже, качување против анти-абела, најлонска искачување на деца, возрасни се искачуваат на мрежата за деца за возрасни рок игралиште

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

★ Надворешно искачување на карго -нето Големина : Растојание од мрежа : 12 см (4,72 ин); Дијаметар на јажето : 10мм (0,39 ин), должина*Ширина : 1x1m до 3x4m опции за повеќекратна големина, може да се користи за искачување на возрасни / искачување на деца / безбедна заштита, прилагодување на поддршка ★ Игралиште за качување на рамката Нето материјал : Полиамид влакна со висока јачина, еластично проширлива способност на мали, отпорни на временски услови, отпорни на абење, долг животен век, еколошки, силен здрав и издржлив, капацитет на оптоварување - најмалку 1000 кг. ★ Качување на нето -јаже јазли : Посилни, побезбедни конектори, користете ја силата на дланката за подобро да се искачите - нема да се лизне, да промовира координација, рамнотежа и сила, игри за деца на деца за искачување. Mult Multi-Use Climbing Multi-употреба на јажето за вртење на јаже : мрежата за играње на рамка за деца, оваа големина јаже мрежа главно се користи за искачување и е достапна за нормални деца и возрасни, мрежна мрежа за качување по мрежи, полиестер со голема јачина за заштита од есен, мала тежина, но Издржливо, искачување за деца искачувајќи се искачуваат деца искачуваат / хамак / дрва / вртежи / игралиште / јаже скала на отворено ограда / карго мрежа. ★ Ве молиме, извршете купување според вашите вистински потреби. Имаме која било друга големина (дијаметар на јажето, мрежа, должина * ширина) јаже мрежа, поддршка за прилагодување. Доколку имате какви било прашања или потреби, ве молиме контактирајте со нас. Здраво, Добредојдовте во нашата продавница, ние сме среќни што можете да ве интересираат нашите производи, да се надеваме дека нашата услуга може да ве задоволи и да ви посака добро искуство за купување.

Product Name:
Climbing Net
Rope Coarse:
10mm / 0.39 in
Pore Diameter:
12cm / 4.72 in
Climbing Net Size:
multi-size optional (can be customized), if the color and size you need are not here, you can email us contact.
Climbing Cargo Net are suitable for use outdoors:
indoors can be used anywhere, or you can cut them into the shape and size you want without affecting the durability of the net.
➯Tips:
[1] Due to manual measurement, please allow 1-3cm error and make sure you don't mind before ordering.:
[2] The picture is for reference only, please refer to the object. Due to the different understanding of the spotlight and the color of different people, some color errors may occur, but within a reasonable range :

Поврзани производи..