• Свеж
LXosff Tibialis Обука Бар Tibialis Тренер Теле Подигне Машина, Нога Тиб Машина За Зајакнување На Телиња/Потколеници И Глуждот, Тибијалис Предната Опрема За Вежбање Тибија Dorsi ?
zoom_in

LXosff Tibialis Обука Бар Tibialis Тренер Теле Подигне Машина, Нога Тиб Машина За Зајакнување На Телиња/Потколеници И Глуждот, Тибијалис Предната

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

●Висококвалитетна●оваа машина за теле тибија е изработена од тежок мерач Заварениот цврст челик, Има силна челична конструкција која е неверојатно издржлива, Доаѓа опремена со висококвалитетна стегач што ги прицврстува тежинските плочи цврсто на основата. ●Димензии_ тибијалис тренер еднократно стапало (15cmx12,5cm/6inchx4, 9inch), Тренер За Потколеница Двојно Стапало (15cmx30cm/5, 9inchx11, 8nch). ●Тибијалис Тренер Бар ● Зајакнување на мускулите, Тетивите и лигаментите околу глуждот додека истовремено се протега и го зголемува опсегот на движење на глуждовите, помага во експлозивно трчање, Спринтови за фудбал, Отскокнување, Нуркање или сноуборд. ●Прилагодлив Ремен Едноставен За Носење И Складирање. Опремата За лента За тиб е лесна за употреба и ви овозможува да го прилагодите ременот за подобро вклопување или удобност. Кога не го користите, можете да го ставите во ранци, Куфери, нема да бараат многу простор. ●Повеќенаменска●нашата стандардна опрема за барови тибијалис има широк спектар на апликации и може да се примени во стомачни, сквотови, тренинзи за стомачни мускули, основни тренинзи и други вежби, погодни за возрасни, млади и други фитнес ентузијасти. Опис на производот Опис : - Професионална Опрема За Тренирање На Предните Мускули На Тибијалис, Тренира Мускули на Потколеницата и Ја Зајакнува Предната тибијалис.

- Material:
Iron
Size chart:
- 30 cm x 15 cm / 11.81 inches x 5.91 inches.:
Includes:
1 Tibialis Trainer:
Note:
Please allow slight errors due to manual measurement and different monitors.:
Quality, price, service. Everything is in our store, good life starts at this moment. Welcome! :

Поврзани производи..