• Свеж
Harloon 50 парчиња музички моливи музички белешки моливчиња пенкало свиткано високо ниво на свиткување на свиткување на моливи за детски музички подароци за ученици к?
zoom_in

Harloon 50 парчиња музички моливи музички белешки моливчиња пенкало свиткано високо ниво на свиткување на свиткување на моливи за детски

DEN 559.84

Стока
check Во продавницата

Доста количини : ќе добиете 50 парчиња музички белешки моливи кои доаѓаат во црна боја, тие се околу 7,87 x 0,28 инчи/ 20 x 0,7 см, доволно количини и соодветна големина за да ги задоволите вашите потреби и замени за дневна употреба Креативно и прекрасно g Clef : Нашите моливчиња за моливчиња за молив е дизајниран во форма на g clef, смешно и креативно, интересно и прекрасно, полно со чувство на радост, да донесе малку забава на здодевно учење, лесно да се привлече вниманието на Посета на гости. Сигурен и безбеден материјал : Овој молив за музичка нота е изработен од пластичен имитира дрвен материјал, густ и цврст, сигурен и безбеден, мазен за пишување и удобно за употреба, бидете внимателни да не се обидете да го свиткате кога го користите, обезбедувајќи ви убаво користејќи искуство. Погоден дизајн на Eraser : Постои бришач на нашите моливи за свиткување за деца, не само што може да се примени како симпатична декорација, туку и ефикасно и брзо да ги избрише зборовите, удобно и убаво, за да ја олесни вашата употреба. Убави и практични подароци : Можете да ги испратите овие моливчиња за расчистување на вашите студенти, соученици, наставници, членови на семејството, колеги, пријатели и оние луѓе кои сакаат музика, тие ќе бидат среќни и изненадени кога ќе добијат такви практични и убави алатки. Карактеристики : Преносен и корисен : Со лесен дизајн и елегантен изглед, нашите музички моливи се погодни за носење и не заземаат премногу простор во вашиот молив и други торби, да ви донесат пријатно и опуштено чувство.

Поврзани производи..