• Свеж
Мултифункционална Хидраулична Четка За Перење Четка За Чевли Четка За Тенџере Четка За Автоматско Полнење Со Течност Четка За Домаќинство Четка За Четка За Четки ?
zoom_in

Мултифункционална Хидраулична Четка За Перење Четка За Чевли Четка За Тенџере Четка За Автоматско Полнење Со Течност Четка За Домаќинство

DEN 724.80

Стока
check Во продавницата

ERGОНОМСКИ ДИЗАЈН : Четката За Чистење Е Лесна За Држење, Лесна За Примена На Сила и Може Да Ги Исчисти Сите Видови Садови во Кујната Висока Ефикасност : Четките За Миење Садови Се Ефикасни При Чистење На Нечистотијата и Се Доволно Нежни за Нелепливи Садови за Готвење. Лесно За Четкање Храна. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : Отворете Го Капачето на Горниот дел од Четката и Наполнете го со Сапун за Да Го Наполните Телото и Заклучете го На Место. За Да Започнете Со Чистење, Едноставно Притиснете Го Копчето И Прска Сапун Низ Главата На Четката Преку Поместување На Воздухот. ЛЕСНО ЗА ЧУВАЊЕ : Четката За Чистење Доаѓа со Силиконски Кабел и Е Многу Лесна за Чување. Ве Молиме Исушете Целосно По Употреба. Не Оставајте Во Вода Долго Време. Ве Молиме, Не Ставајте Го Во Машина За Миење Садови. Бидете Асистент Кој Ќе Ви Помогне Да Го Одржувате Вашиот Дом Чист И Отсега Да Го Сакате. Име на ставка : Хидрауличен Материјал За Четки : АБС И Пет Пластика боја : како што е прикажано големина : Должина : 12см/4,7 инчи ширина : 5,5 см/2,2 инчи висока : 5см/2инч.

Поврзани производи..