• Свеж
Пенливи Розова Сјајот - € Печати Глувчето Рампа 15.7 x35. 4, Не-Лизга Гумени База Зашиени Рабови Игри Глувчето-Влошки За Гејмер, Канцеларии, Дома, Лаптоп, Компјутер и Ком?
zoom_in

Пенливи Розова Сјајот - € Печати Глувчето Рампа 15.7 x35. 4, Не-Лизга Гумени База Зашиени Рабови Игри Глувчето-Влошки За Гејмер, Канцеларии,

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

ВОДООТПОРЕН ВРВ И ГУМЕНА ПОДЛОГА ПРОТИВ ЛИЗГАЊЕ : оваа подлога за глувчето има водоотпорна обвивка и Тешка гумена подлога против лизгање ја одржува безбедна на едно место Оваа подлога за глувчето нема да се лизга наоколу или да лебди на вашата работна површина додека ја користите. Правоаголна Подлога за Глувче 15,7 х 35,4 инчи( 400х900мм), Вклучен Пакет : 1 Подлога За Глувче Отпечатена со Пенлива Розова Шема на Сјај. ПРОФЕСИОНАЛНО ШИЕЊЕ НА РАБОТ - неговата подлога за глувчето е изградена да трае и има висококвалитетно шиење околу нејзините рабови за да се осигура дека не се распаѓа или не се распаѓа како другите влошки на глувчето. Перење, Преклопување И Пренослив-Лесен За Чистење, Можете Едноставно Да Го Исчистите Со Крпа За Чистење. И Лесниот, Издржлив Дизајн Стои До Долгогодишна Употреба, Лесен За Носење. Мислевме дека Тоа не Е Само Подлога За Глувци За Употреба, туку Уметничко Дело што Може да биде Украсено.Оваа Подлога За Глувци е Прекрасен Уникатен Подарок, Како Дом или Како Канцелариски Подарок и Секако добар Подарок за Себе. ВОДООТПОРЕН ВРВ И ГУМЕНА ПОДЛОГА ПРОТИВ ЛИЗГАЊЕ : оваа подлога за глувчето има водоотпорна обвивка и Тешка гумена подлога против лизгање ја одржува безбедна на едно место. Оваа подлога за глувчето нема да се лизга наоколу или да лебди на вашата работна површина додека ја користите. Правоаголна Подлога за Глувче 15,7 х 35,4 инчи( 400х900мм), Вклучен Пакет : 1 Подлога За Глувче Отпечатена со Пенлива Розова Шема на Сјај. ПРОФЕСИОНАЛНО ШИЕЊЕ НА РАБОТ - неговата подлога за глувчето е изградена да трае и има висококвалитетно шиење околу нејзините рабови за да се осигура дека не се распаѓа или не се распаѓа како другите влошки на глувчето. Перење, Преклопување И Пренослив-Лесен За Чистење, Можете Едноставно Да Го Исчистите Со Крпа За Чистење. И Лесниот, Издржлив Дизајн Стои До Долгогодишна Употреба, Лесен За Носење.

Поврзани производи..