• Свеж
УЛТЕХНОВО 2 Парчиња Центрифуга Цевка Кутија Центрифуга Цевка Решетката Минијатурни Пластични Сини Експериментални Потрошен Материјал Центрифуга Цевка Чување Др?
zoom_in

УЛТЕХНОВО 2 Парчиња Центрифуга Цевка Кутија Центрифуга Цевка Решетката Минијатурни Пластични Сини Експериментални Потрошен Материјал

DEN 617.60

Стока
check Во продавницата

Штанд за Епрувета за центрифуга : може да обезбеди јасен преглед на врвовите и практично вметнување и отстранување на цевките за центрифуга Лабораторија Центрифуга Цевка Решетката : Широка Употреба. Погоден За Дома, Училиште, Лабораторија, Истражувачки Институти И Така Натаму, Корисен и Сигурен. Држач за складирање на епрувета : Изработен од пластичен материјал и извонредна изработка, не е лесен за пукање или кршење. Држач за лабораториска Центрифуга Цевка : Држач За Цевки За Центрифуга За Цевки За Цевки За Цевки За Микро Центрифуга Држење И Замрзнување На Епрувети, Чувајте ги Организирани и Заштитени. Решетка За епрувета : работете држејќи и замрзнувајќи ги епруветите, одржувајте ги организирани и заштитени. Пакетот Вклучува 2 носители На Цевки За Центрифуга Карактеристики-Материјал : Пластична Епрувета Стојат-Боја : Сина лабораториска решетка за цевки-Забелешка : одговара за поставување на 0,5 мл-2мл центрифугирани цевки,Држач за чаши со шут од 72 дупки. - Големина : 18, 00Х10, 00Х5, 00см/7, 07Х3, 93Х1 штанд за епрувета со центрифуга. - Ги одржува цврсто вашите цевки за центрифуга, убави за држење лабораториски епрувети или држач за епрувета за центрифуга. - Работете држејќи и замрзнувајќи ги епруветите, одржувајте ги организирани и заштитени решетки за научни цевки. - Изработен од пластичен материјал и извонредна изработка, не е лесен За пукање или кршење На Држачот За Пластична Епрувета.

Поврзани производи..