• Свеж
Цнпраз Електричен Вентилатор За Оџак, Екстрактор За Вентилатор За Оџак, Вентилатор За Издувни Гасови Од Вентилатор За Камин, Вентилатор ЗА Оџак, Машина За Чад ОД Из?
zoom_in

Цнпраз Електричен Вентилатор За Оџак, Екстрактор За Вентилатор За Оџак, Вентилатор За Издувни Гасови Од Вентилатор За Камин, Вентилатор

DEN 2688.00

Стока
check Во продавницата

Многу е погоден за додатоци за оџаци Нацрт-вентилаторот предизвикан од оџакот генерира вшмукување и предизвикува брзо испуштање чад за да спречи чадот да не може непречено да излезе од грипот поради лошиот оџак. Не само што чадот ќе се испушти брзо, туку има и одлични перформанси. Температурата на излезот на вентилаторот на оџакот не треба да надминува 60 степени. Во спротивно, индуцираниот вентилатор за нацрт ќе биде изгорен. Лесен за инсталирање, многу тивок, погоден за повеќето видови оџаци и не бара да се инсталираат професионални техничари. За време на инсталацијата или отстранувањето, исклучете го напојувањето за да спречите електричен удар. забелешка! ! ! Работниот напон на производот е 190-230v( напон 110 V-120 V, ќе бидеме опремени со конвертор на напон), За Дијаметар На Димни 11-19см, а нацрт-вентилаторот индуциран од оџакот се користи со оставање на два краја на жица за поврзување со изворот на енергија. Решете Ги Проблемите Со Чадотпомогнете Ги Издувните Камини, Печките за Пица, Печките На Дрва најшироко користениот и најпрепознатливиот евакуатор на чад во системите за екстракција на чад. Овој модел е анти-замрзнување, анти-мраз, анти-висока температура, антикорозија, анти- ' рѓа и издржлив.Овие вентилатори се дизајнирани специјално за апликации каде што ефикасното работење,малата потрошувачка на енергија, променливата брзина и компактниот дизајн се од најголема важност. Спецификација : Моќност : 50 WVoltage : 190-240 VNote : 1.

Power:
50 W
Voltage:
190-240V
Note:
1. Turn off the power switch when installing or removing to avoid electric shock.:
2. The interface to the smoke outlet must be fastened with waterproof insulating tape.:
3. The installation at the interface with the chimney must be firm and the interface must be tightly integrated into the chimney for the best effect.:
4. If the induced draft fan stops working, attention should be paid to the backflow of smoke through which smoke escapes.:
5. The smoke outlet is placed on the chimney. The smoke outlet must be more than 6 meters away from the fire source, otherwise the induced draft fan will be burned. The temperature of the fireplace cannot burn the insulation layer of the power cord.:
Scope of delivery ::
1 * induced draft fan :

Поврзани производи..